Complex Slava va asteapta cu mobilier hotel pentru proiecte indraznete!

mobilier hotelOrice hotel trebuie sa fie amenajat intr-un stil deosebit, intrucat impactul asupra clientilor este foarte important. Indiferent ca doriti sa mergeti pe un stil clasic sau pe unul exclusivist,ar trebui mai intai sa consultati un specialist care va poate ajuta cu planurile de amenajare. Mobilierul reprezinta cel mai important factor din tot acest proces, nu doar din punct de vedere estetic, cat si calitativ.

Daca vreti ca mobilierul pentru hotel pe care il alegeti sa fie unul potrivit, Complex Slava va pune la dispozitie mai multe oferte. Astfel, puteti opta pentru piese de mobilier destinate tuturor de incaperilor, incepand cu receptia, camerele de cazare, baia, restaurantul, sali de conferinte si altele. Mobilierul este executat conform cerintelor dumneavoastra, cu materiale de inalta calitate, pentru ca rezultatele sa fie cele pe care vi le doriti.

Acest mobilier hotel joaca un rol crucial in succesul oricarui business de acest gen, de aceea trebuie sa luati cele mai bune decizii impreuna cu designerul acestei companii producatoare de mobila, care va reusi sa va ofere cele mai bune solutii. La un mobilier perfect se adauga cateva ornamente si alte accesorii, iar hotelul dumneavoastra va fi pregatit sa-si primeasca clientii intr-un mare fel.

Cum sa alegi un mobilier hotel adecvat?

Mobilierul pe care il alegeti va reprezenta imaginea serviciilor pe care le oferiti. Asadar, nu trebuie sa luati decizii pripite atunci cand vine vorba de achiztionarea de mobilier hotel, producatorul fiind extrem de important. Mai intai, trebuie sa va hotarati asupra stilului adoptat, ca acesta sa fie preponderent prezent in toate incaperile. Fiecare detaliu este important: cromatica, materialele, finisajele, decoratiunile, lumina, spatiul etc. Cum va descurcati cu toate acestea? In cazul in care nu detineti cunostintele necesare, este recomandat sa apelati la serviciile unui arhitect sau designer de interior , cat mai devreme.

Mobilierul trebuie sa fie specializat pentru fiecare sectiune a planului de constructie: bar, receptie, sauna, salon, terasa, camere etc. In functie de rezultatul final veti putea acorda hotelului numarul de stele pe care le merita, imaginea serviciilor oferite fiind direct egala cu acest numar. Desigur, fiind vorba despre o investitie mare, este important bugetul pe care sunteti dispusi sa-l investiti. Insa, amortizarea sumei se va face in decursul activitatii hoteliere, ceea ce inseamna ca puteti alege doar ce este mai bun.

Si desigur, o alta chestiune extrem de importanta o reprezinta necesitatile clientilor. Altfel spus, inainte de a face o alegere finala, cerintele si necesitatile clientilor trebuie luate in calcul, acesta fiind principalul indicator pentru ceea ce trebuie sa faceti.

De unde achizitionezi mobilier hotel?

Complex Slava sa asteapta cu o gama moderna si diversificata de mobilier hotel, la cele mai avantajoase preturi pentru investitori. De asemenea, capacitatea de productie este una mare, care satisface cerintele dumneavoastra chiar in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Mobila este de calitate, are stil si eleganta si rezista o perioada lunga de timp utilizarii.