Compania San Casa – partenerul care iti implineste toate visele !

Vrei sa beneficiezi de cea mai buna oferta de pe piata imobiliara din Alba ?

Iti doresti o locuinta moderna, rezistenta, cocheta si la cel mai bun pret de pe piata ?

Vrei sa te poti muta in sfarsit in casa visurilor tale ?

Atunci a sosit momentul sa colaborezi cu compania San Casa din localitatea sebeseana Petresti !

In perioada in care tot mai multe firme de profil isi declara falimentul, San Casa dovedeste ca stie sa faca fata cu brio crizei si lanseaza pe piata cea mai profitabila oferta imobiliara !

Arunca o privire pe oferta companiei San Casa si poti sa iti alegi tot ceea ce iti doresti : apartamente cu doua, trei sau patru camere, vile si spatii comerciale!San casa

Toate sunt amplasate in cel mai luxos si modern complex rezidential din zona Alba, conceput si realizat dupa ultimele tendinte in domeniul constructiilor.

Cu o experienta semnificativa in domeniul imobiliar,  compania San Casa iti pune la dispozitie o serie intreaga de facilitati, ce includ toate locuintele aflate in noul complexul rezidential Eleganta amplasat in localitatea Petresti.

Nu trebuie sa mai stai pe ganduri, nu trebuie sa mai cauti si alte oferte ! Imobilele ridicate de profesionistii San Casa sunt realizate din materiale de calitate superioara, avand finisaje de exceptie si fiind dotate cu instalatii deosebite.

In acest moment dezvoltatorul imobiliar San Casa poate sa se declare pe deplin multumit de toate proiectele de calitate pe care a reusit sa le finalizeze de-a lungul anilor. Iar ultimul dintre acestea, complexul rezidential Eleganta, se detaseaza atat prin arhitectura speciala ce imprima locuintelor personalitate, confort si eleganta, cat si prin rezistenta deosebita, imprimata de tehnologiile de ultima generatie folosite.

san casa 1Complexul rezidential Eleganta este compus dintr-un spatiu comercial, din vile si blocuri, toate locuintele si spatiile avand designe speciale, unice, pe gustul celor care isi doresc ineditul.

Blocurile au in componenta lor apartamente cu doua, trei sau patru camere, avand regimuri de inaltime de P+2+M si P+3+M.

Cum locuintele din zona rezidentiala Eleganta sunt construite doar cu materiale si echipamente de ultima generatie, compania San Casa iti garanteaza atat calitatea lucrarilor, cat si rezistenta acestora, toate apartamentele fiind finisate special, cu multa atentie pentru detalii.

Apartamentele aflate in oferta companiei San Casa au suprafete cuprinse intre 55 si 100 de mp, sunt izolate perfect, prevazute fie cu dotari clasice fie cu dotari speciale, acestea fiind cu siguranta pe gustul tau, in materie de imobiliare.

De ce sa alegi serviciul de vanzari apartamente al companiei imobiliare San Casa ?san casa 2

  • Pentru ca acestea sunt deosebite, au finisaje de calitate si instalatii performante;
  • Pentru ca firma este recunoscuta pentru profesionalismul ei, nefacand niciodata rabat de la calitate;
  • Pentru rezistenta speciala a cladirilor , dar si pentru izolatiile deosebite, atat la interior cat si la exterior;
  • Pentru lucrari deosebite de interior, cu compartimentari interioare realizate din caramida si nu din gips carton.

Stiai ca San Casa scoate la vanzare doar apartamente contorizate separat pentru utilitati, incluzand centrala termica, curent electric, apa si gaze ?

In plus, toate locuintele sunt perfect izolate pe exterior, cu polistiren gros de 10 cm, peste care este aplicata si o tencuiala decorativa.

Intreaga infrastructura a complexului rezidential San Casa este noua si la standarde europene, indiferent ca este vorba de alimentarile cu apa si retelele de gaz sau de  iluminatul stradal ori reteaua de telecomunicatii.

De ce sa nu profiti de oferta imbatabila a companiei San Casa si sa devii proprietarul unui apartament de vis ?

Poti sa iti alegi ce iti doresti, toate apartementele avand terase spatioase, ferestre mari, instalatii performante.

Ti-am spus ca preturile sunt mult sub cele practicate de concurenta ?

Dar ca ai acces gratuit la zona special destinata gratarelor si la parcul din imediata apropiere ?

Nu mai sta pe ganduri si alege cea mai buna solutie de pe piata imobiliara !

Compania San Casa – partenerul care iti implineste toate visele !

Contact :

Judeţ: Alba
Localitate: Sebeș
Adresa: Petresti, Str. 1 Mai nr. 308
Telefon: 0358.882.425
0751.061.359
0751.061.358

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !