Compact Sigma-Expertul cazanelor de abur saturat

compact sigmaInvestitie ideala, asigura un randament crescut, cu un bun nivel de automatizare, fiabile si eficiente, cazanele de abur saturat sunt nelipsite unor domenii precum cel industrial, alimentar, farmaceutic, metalurgic sau textil. In general, randamentul cazanelor industriale a crescut prin modificarea modului de dispunere a tevilor, adaugarea de nervuri, si nu in ultimul rand, prin imbunatatirea transferului de caldura prin folosirea unor materiale superioare, motiv pentru care acestea reprezinta o solutie pentru orice firma care dispune de o centrala termica proprie.

Majoritatea cazanelor sunt fabricate din otel sau fonta, iar combustibilii folositi sunt gazul natural, combustibilul lichid, carbunele, lemnul, paletii curentului electric sau combustibili neconventionali. Un cazan transfera caldura rezultata in urma arderii unui combustibil catre un fluid, de regula apa sau apa si abur. Costul combustibililor si echipamentul de limitare a emisiilor poluante joaca un rol deosebit de important in ceea ce inseamna dezvoltarea cazanelor. Arzatoarele moderne folosesc nivele scazute ale excesului de aer, motiv pentru care inregistreaza un randament al arderii mai bun. Astfel, in instalatiile industriale care necesita cantitati mari de abur de presiune inalta, in scopuri tehnologice si de incalzire se folosesc cazane cu abur. Acestea se deosebesc dupa modul in care caldura produsa de focar si de gazele de ardere aduc apa in stare de fierbere.

Compact Sigma, companie cu capital privat din Bucuresti, proiecteaza si produce cazane de abur saturat de cea mai buna calitate, motiv pentru care este certificata in domeniul fabricarii cazanelor de catre ISCIR-CERT, fiind cel mai mare producator de acest gen. Daca esti in cautarea unui producator cazane de abur saturat, care sa raspunda cu succes oricaror necesitati si cerinte, Compact Sigma este solutia castigatoare. Cazanele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt de tip monobloc, complet automatizate, ignitubulare orizontale si cu suprapresiune in focar. Acestea sunt prevazute cu protectie la cresterea sau scaderea nivelului de apa din cazan peste nivelele stabilite, protectie la depasirea presiunii admise in cazan, protectie in cazul in care flacara este inexistenta in cazan si nu in ultimul rand, protectie atunci cand aerul de ardere din cazan este minim. Mai mult decat atat, pentru a garanta calitatea, cazanele Compact Sigma au la baza semnalizatoare de functionare, de unde rezulta faptul ca produsele sunt conforme cu standardele si normativele aflate in vigoare. Acestea pot fi folosite in procesele tehnologice ce solicita utilizarea aburului ca purtator de energie termica. Materialele din care sunt confectionate cazanele sunt atent selectate, pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

Compact Sigma dispune de o gama variata de astfel de cazane, cu diferite regimuri de functionare, puterile termice fiind de 5800kw, iar combustibilul folosit este gazos sau lichid. Printre produsele pe care le comercializam se numara: cazane de apa fierbinte, cazane de apa calda, cazane de abur monobloc, cazan abur suprapresiune in focar, cazan abur automatizat, cazane apa, generatoare de abur, centrale termice de abur, precum si multe altele, toate la preturi atractive si competitive. Pentru a consulta intregul catalog de servicii si produse, acceseaza pagina noastra de internet, iar noi iti vom sta la dispozitie. Compact Sigma Bucuresti este producatorul de cazane capabil sa-ti ofere cele mai bune solutii pentru firma ta, solutii inteligente si performante care odata adoptate vor duce la economii substantiale.