Commander Systems – Sisteme de urmarire GPS eficiente si usor de folosit

Doriti sa colaborati GPSWRT8Bcu o companie specializata in furnizarea solutiilor de supraveghere prin GPS a flotelor auto? Vreti sa scadeti consumul de carburant al autovehiculelor, sa deveniti mult mai eficienti si sa puteti controla in orice moment al zilei pozitia exacta a masinii dumneavoastra ce se afla pe ruta de transport? In acest caz, aveti nevoie de serviciile companiei Commander Systems. Specialistii firmei detin toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai solutii eficiente de monitorizare prin GPS a diferitelor obiective.

Printre produsele companiei se regaseste si GPS trackerul.

Ce este un GPS Tracker sau un sistem de urmarire prin GPS?

Acest sistem este un dispozitiv ce foloseste sistemul de pozitionare globala (GPS) pentru a determina cu precizie locatia unui autovehicul, persoane sau a unui bun material ce are atasat un astfel de receptor. Datele de localizare pot fi inregistrate in interiorul dispozitivului de urmarire GPS sau pot fi trimise catre un sediu central sau o baza de date conectata la internet, prin intermediul unui dispozitiv mobil, radio sau a unui satelit modem implementat in dispozitiv.

Un astfel de sistem, in general, contine un modul GPS pentru a receptiona semnalul GPS si pentru a calcula coordonatele de pozitie. Pentru inregistrarea datelor, sistemul are in componenta o memorie si dispozitive de trimitere a datelor prin intermediul GSM sau GPRS.

In prezent, majoritatea smartphone-urilor au implementate sisteme de urmarire GPS. Acest lucru este, deopotriva avantajos, cat si dezavantajos. In orice caz, avantajele sunt mult mai multe decat putinele dezavantaje ce fac referire la faptul ca putem fi in permanenta monitorizati in privinta locatiei noastre.

De ce compania Commander Systems?

Firma Commander Systems a fost infiintata in anul 2005, prin intermediul companiei britanice Capital Investments, care a permis dezvoltarea financiara si implementarea cunostintelor necesare, ce permit firmei Commander sa puna in aplicare cele mai noi servicii si sisteme in materie de monitorizare a flotei auto si nu numai.

Firma Commander Systems ofera clientilor sai servicii de monitorizare flota auto, monitorizare activa si pasiva prin satelit, monitorizare persoane si animale si chiar wi-fi pentru automobile. Pentru toate acestea, clientul va beneficia de consultanta la achizitionare, montare echipament si service ori de cate ori acest lucru va fi necesar.

Firma Commander Systems comercializeaza si sisteme de urmarire prin GPS, foarte utile pentru supravegherea copiilor, batranilor, animalelor, dar si pentru cazuri speciale precum navigatiile, excursii sau investigatii. In Statele Unite ale Americii, Politia eliberea conditionat detinutii si le aplica bratari cu sisteme de urmarire GPS pentru a nu depasi un anumit perimetru de siguranta stabilit de organele abilitate.

Odata cu cresterea pericolelor, utilizarea unui astfel de sistem a devenit necesara pentru reducerea riscurilor in afara unei locuinte protectoare. Un astfel de sistem de urmarire GPS ne ajuta sa stim in orice moment unde sa afla o persoana, lucru foarte fgps-tracking-wtrack-new-thumb-400x336-179261olositor in care acestea se ratacesc sau patesc ceva.

Date de contact:

Denumirea firmei: Commander Systems;

Numar de telefon: 0755 048 105.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .