Commander Systems – servicii de siguranta!

Monitorizare-auto-activa-satelit-WarZfPentru o mai buna siguranta a masinilor tale si pentru a stii in permanenta ce se intampla, Commander Systems recomanda achizitionarea unui sistem de monitorizare pentru flota auto. Echipa Commander Systems te va consilia pentru alegerea acelui sistem care sa corespunda perfect nevoilor tale. Specialistii firmei bucurestene iti ofera solutii optime pentru monitorizarea flotei auto prin intermediul dispozitivelor de acest gen, care sunt oferite la preturi avantajoase in raport cu calitatea serviciilor oferite. Acest sistem de monitorizare a flotei auto are rolul de a te informa in permanenta de locul unde se afla masinile tale, si daca angajatii companiei respecta sarcinile stabilite si foaia de parcurs.

Monitorizarea in timp real a flotelor auto se realizeaza prin GPS, folosind o interfata Web. Acest serviciu de monitorizare este atat pentru autovehicule mici, cat si pentru cele de mari dimensiuni. Localizarea si monitorizarea GPS este exacta, astfel incat se poate afla pozitia autovehiculului prin intermediul unei harti Google Maps la nivel de strada, drumuri nationale, judetene si europene.

Aceste sisteme de monitorizare in timp real au rolul de a reduce numarul de ore suplimentare platite si costurile operationale cu flota auto, dar si eliminarea fraudelor legate de timpul efectiv de munca. Gratie acestui sistem de monitorizare a flotei auto se mentine o comunicare permanenta si se asigura un control activ al parcului auto. Monitorizarea prin GPS presupune actualizarea pozitiei la un interval de 30 de secunde. Vei economisi atat timp, cat si banii pe care ii investesti in combustibil si vizite la service. Mai mult decat atat, vei reusi sa imbunatatesti si performantele de munca ale angajatilor si sa cresti profiturile societatii. Sistemele de monitorizare au un pret foarte accesibil si sunt eficiente, marturie fiind numarul in crestere al companiilor care solicita aceste servicii de monitorizare a flotei auto, pentru eficientizarea muncii.

Sistemul de monitorizare este unul facil, care nu necesita cunostinte de IT, iar datele obtinute cu privire la rutele parcurse de autovehicule sunt stocate nelimitat. Aceste sisteme de monitorizare ofera si posibilitatea unui suport tehnic pe tot cuprinsul Romaniei si permite vizualizarea si controlul mai multor vehicule simultan, indiferent de numarul acestora. Gratie avantajelor acestui sistem, exista si posibilitatea de a opri motorul de la distanta. Acesta are o arie de acoperire mare in Romania si Europa.

Acest sistem ofera si un plus de siguranta, astfel ca in cazul in care angajatii tai vor ramane fara combustibil intr-o zona fara semnal telefonic sau autovehiculul se va defecta, va fi mai simpla identificarea zonei in care se afla acesta. Iar in cazul unor furturi, locatia autovehiculului va fi depistata in cel mai scurt timp.

Commander Systems pune la dispozitie clientilor sai servicii si sisteme in domeniul monitorizarii flotelor auto si nu numai. Serviciile oferite nu sunt cu program fix, astfel ca specialistii firmei sunt mereu disponibili si pregatiti sa iti ofere asistenta oricand ai nevoie, indiferent de locatie si de ora. Pentru fiecare serviciu in parte, clientii beneficiaza de consultanta la achizitionare, montare echipament si service ori de cate ori este necesar.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, contacteaza unul din reprezentantii companiei Commander Systems. Beneficiaza de serviciile de monitorizare flota auto deoarece Commander Systems este aliatul tau de incredere in situatiile dificile.

Datele de contact ale firmei Commander Systems:

Adresa firmei: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 10A, Bucuresti

Telefon: 0755 048 105