Commander Systems ofera sisteme de monitorizare flota auto!

commanderIn scopul unei monitorizari eficiente a autovehiculelor tale, Commander Systems este compania specializata care ofera sisteme eficiente de monitorizare flota auto. Aceste sisteme iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru a fi la curent cu tot ce se intampla. Firma bucuresteana ofera cele mai profesioniste sisteme de monitorizare flota auto, comercializate la un raport optim calitate-pret. Indiferent ca este vorba de autovehicule mari sau mici, prin intermediul acestor sisteme vei stii oricand unde se afla localizate.

Sistemele de monitorizare a flotei auto sunt oferite la preturi accesibile, fiind si eficiente astfel ca tot mai multe companii apeleaza la aceasta metoda. Personalul firmei Commander Systems nu are un program fix si este mereu la dispozitia clientilor, oferind toate informatiile necesare acestora. Prin intermediul acestor sisteme, vei putea gestiona mai eficient autovehiculele din parcul auto gratie rapoartelor de monitorizare prin GPS. In acest fel, vei economisi banii si timpul investiti, precum si vizitele la service. Sistemele au rolul de a imbunatati modul de exploatare al vehiculelor si datorita efectului psihologic al monitorizarii prin GPS.

De ce sa optezi pentru un sistem de monitorizare flota auto?

In primul rand, deoarece aceste sisteme iti ofera posibilitatea de a stii in orice moment unde se afla masina ta, si de a verifica daca angajatii respecta foile de parcurs. In acest mod, poti imbunatati capacitatile de munca ale angajatilor si vei mari profiturile societatii. Mijlocul de monitorizare se realizeaza prin GPS, prin utilizarea unei interfete Web. Sistemul poate fi utilizat si pentru a afla unde se afla autovehiculul in cazul unui furt, cu ajutorul unei harti. Acest sistem este apt sa ofere vizualizarea si controlul mai multor autovehicule indiferent de numarul lor. Sistemul este extrem de avantajos astfel ca iti ofera oportunitatea de a opri motorul chiar si de la distanta, si asigura o operare simpla, fara a necesita multe cunostinte in domeniul IT.

Printre avantajele acestei flote auto se numara si eliminarea unor cazuri de viteza excesiva, sunt reduse orele suplimentare si este eliminata frauda din timpul efectiv de munca. Sistemele de monitorizare a flotei auto ofera numeroase informatii, cum ar fi: raport de viteza, consum si stationare, foi de parcurs, rapoarte complexe de abatere ruta, depasiri de viteza, abatere orar, tahograf digital si istoric al autovehiculelor. Echipa Commander Systems te va indruma in alegerea unui sistem care sa se plieze pe cerintele si nevoile tale.

De ce sa apelezi la compania Commander Systems?

Un prim motiv ar fi eficienta si promptitudinea cu care echipa firmei raspunde oricarei solicitari. Indiferent de sistemul ales, clientul va putea beneficia de consultanta, montare echipament si service ori de cate ori este necesar. Compania bucuresteana ofera sisteme de monitorizare a flotei auto, a persoanelor sau animalelor, monitorizare activa si pasiva prin satelit, chiar si wifi pentru automobile. Pe langa produse de prima mana, clientii mai beneficiaza si de consultanta, montare a echipamentelor si service ori de cate ori este necesar. Ai acces la suport tehnic pe tot teritoriul Romaniei. La Commander Systems ai cele mai bune dispozitive de monitorizare flota auto!

 

Datele de contact ale firmei Commander Systems

Adresa firmei: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 10A, Bucuresti

Telefon: 0755 048 105