Commander Systems, management performant prin monitorizare flota auto!

Monitorizare-auto-pasiva-satelit-h7RNXDetineti un parc auto si doriti sa stiti, in orice moment, unde se afla masinile si daca angajatii respecta foaia de parcurs? Doriti sa eliminati furturile de carburanti si folosirea autovehiculelor in interesul personal al soferilor? Doriti sa reduceti cheltuielile cu uzura prematura, identificand soferii care conduc agresiv? Daca raspunsul este afirmativ la toate aceste intrebari, inseamna ca trebuie sa va achizitionati  un sistem monitorizare flota auto, furnizorul ideal fiind compania Commander Systems.

De ce sa alegi Commander Systemes pentru monitorizare flota auto? Pentru ca este compania care ofera servicii montorizare flota auto de cea mai buna calitate, fara a vedea in spatele acestei afaceri doar bani, ci dorindu-si sa vina in permanenta in sprijinul clientilor cu solutii personalizate si consultanta de specialitate. Pentru ca dispune de servere proprii, sisteme performante si personal specializat, ceea ce ii permite sa reactioneze prompt la cerintele pietei, dar si la situatii de urgenta. Pentru ca asigura discretie si confidentialitatea datelor clientilor, motto-ul companiei fiind “Noi nu avem nevoie de publicitate … (pe cheltuiala clientului)!”. Pentru ca ofera servicii non-stop, nu doar in timpul programului, pe principiul “Commander nu doarme niciodata!”

Ce avantaje obtineti prin monitorizare flota auto? 

 Cu ajutorul acestei solutii de monitorizare GPS in timp real, folosind o interfata web, proprietarii de flote auto pot localiza in orice moment pozitia unui autovehicul, cu actualizare la 30 de secunde, la nivel de strada, drum national, judetean sau european. De asemenea, pot pastra o evidenta grafica a traseului parcurs cu arhivarea datelor de monitorizare GPS pe o perioada de 5 ani. In caz de furt, poate fi localizata imediat pozitionarea vehiculului.

Sistemul monitorizare flota auto permite obtinerea unei game largi de rapoarte, precum: foi de parcurs, raport de viteze, stationare. Totodata, pot fi generate automat si informatii mai complexe, referitoare la abatere ruta, raport de consum, depasiri de viteza, abatere orar, tahograf digital si istoric al masinilor (schimb de anvelope, schimb de ulei, reparatii). Sunt posibile vizualizarea si controlul mai multor vehicule simultan, fara a exista limitari numerice. Datorita efectului psihologic al monitorizarii prin GPS, soferii au o conduita mai corecta, imbunatatind modul de exploatare a vehiculelor.

Sintetizand, se poate afima ca principalele beneficii ale monitorizarii flotelor auto sunt:

  • eficienta crescuta in organizarea distributiei sau gestionarea parcului auto (management performant)
  • controlul activ si comunicarea permanenta
  • cresterea productivitatii in cazul firmelor mici prin: reducerea costurilor cu combustibil pana la 30%, reducerea numarului de ore suplimentare platite, eliminarea fraudei legate de timpul efectiv de munca
  • eliminarea cazurilor de viteza excesiva  si uzura a atovehiculelor

Noutati Commander Systems

Incepand cu luna ianuarie, Commander Systems a lansat o versiune imbunatatita a aplicatiei mobile disponibila pentru terminalele ce folosesc ca si sistem de operare Android si iOS. Aceasta permite vizualizarea parcului auto pe harta, accesarea rapoartelor de curse, adaugarea de comentarii si mentiuni pentru fiecare vehicul, transmiterea documentelor direct de la client (aviz de insotire a marfii, comanda sau protocol de predare – primire), comunicarea intre sofer si administratorul flotei auto, prin trimiterea gratuita de mesaje text, mesaje vocale si fotografii.

Dupa cum sustine insasi conducerea companiei, cea mai mare multumire pentru specialistii Commander Systems este constientizarea de catre clienti a utilitatii serviciilor si sistemelor de monitorizare achizitionate.