Combustibil la indemana ta doar prin Simba’s Group

Rezervoarele monoperete sunt acele rezervoare pentru combustibil ce sunt destinate diverselor utilizari, indiferent de domeniul in care activati. Cu totii stim cat de esential este combustibilul in viata noastra si nu numai si de aceea, in cele ce urmeaza o sa va descriu produsele oferite de compania Simba’s Group. Aceste produse sunt desigur rezervoarele pentru combustibil monoperete, rezervoare usor de montat si utilizat, dar si sigure si rezistente, ce pot fi achizitionate la preturi mai mult decat avantajoase, totul doar prin oferta pusa la dispozitia dumneavoastra de Simba’s Group.

Rezervoarele monoperete sunt acele dispozitive pe care cu siguranta ca le-ati remarcat atunci cand poate ca ati utilizat serviciile unei vile sau case ce ofera cazare in regim hotelier. Astfel, utilizand un rezervor special conceput, unitatea respectiva oferea caldura necesara pe timp de iarna. Aceste rezervoare pot fi utilizate insa in domenii mult mai largi,unde importanta combustibilului este poate si mai ridicata. De aceea, in domenii precum cel industrial, alimentar, de constructii, comercial si asa mai departe, de cele mai multe ori se recurge la utilizarea combustibilului, necesar desfasurarii proceselor de prelucrare sau pentru indeplinirea sarcinilor din caietul de munca utilizand aceste rezervoare monoperete.

Datorita faptului ca in aceste recipiente se depoziteaza combustibil, de cele mai multe ori motorina, constructia rezervoarelor monoperete trebuie sa se realizeze conform cu anumite specificatii tehnice. Aceste specificatii sunt conforme cu legislatia in vigoare, legislatie ce asigura siguranta procesului de alimentare sau utilizare a conbustibilului. Astfel se evita situatiile de urgenta sau situatiile periculoase, pentru ca manevrarea oricarui tip de combustibil poate produce incendii sau explozii.

Rezervoarele monoperete produse si livrate de Simba’s Group sunt realizate din otel carbon de prima calitate si au forma cilindrica orizontala. Capacitatea lor de stocare a combustibilului este intre 1500 si 7000 de litri, modelele fiind omologate la diverse presiuni. Specific fiecarui rezervor monoperete este dotarea cu suporti de ridicare si indicatoare de nivel mecanic. Incheieturile sunt sudate prin cele mai eficiente tehnici, ce asigura o etansare pe viata, fara riscuri de fisuri. Rezervoarele sunt vopsite cu strat de smalt antirugina, durabil. Avand in vedere aceste aspecte, puteti fi siguri de siguranta si durata de viata ridicata a produselor oferite de compania Simba’s Group.

Firma, pentru a va usura munca, ofera in pachetul rezervoarelor monoperete si suportul pentru impamantare si supapa de impamantare, precum si bazin de curatare din PE. Un accesoriu suplimentar poate fi acoperisul din tabla, pentru protectie mecanica, acesta livrandu-se insa separat. Mai mult, fiecare rezervor monoperete este dotat cu pistol automat de mare acuratete, tub si filtru de aspiratie, respectiv protectie, in timp ce fiecare rezervor monoperete Simba’s Group este oferit cu garantie proprie.

Pentru mai multe informatii tehnice sau pentru a obtine detalii referitoare la conditiile de livrare, dar si la tarifele practicate de Simba’s Group, va recomandam accesarea platformei oficiale online a companiei in cauza. Tarifele pentru rezervoarele monoperete vor varia in functie de modelul ales, asadar, nu va faceti griji, oferta este una mai mult decat variata, tocmai pentru a multumi toate cererile.

Simba’s Group, date de contact

PASCANI,IASI,705200
RO 23089920
J22/183/2008
TEL/FAX 0722.752.840/0332.565.339