Colectare deseuri in Ploiesti cu Pacos Eco Colectare

3819e3f0c14435bececde9d92c404a8bGrija pentru mediul inconjurator ar trebui sa se manifeste pentru fiecare dintre noi printr-un comportament adecvat. Frumusetea naturii nu poate fi comparata cu nimic. Un mediu inconjurator curat inseamna o viata sanatoasa pentru noi si pentru generatiile urmatoare. Protejarea mediului inconjurator ar trebui sa ne preocupe pe toti, indiferent de varsta si de ocupatie. Daca fiecare om ar acorda mai multa importanta protejarii mediului, lumea in care traim ar fi pentru toti un loc mai sigur.

Ni s-a spus de multe ori ca unul dintre lucrurile pe care le putem face pentru mediul inconjurator este sa nu mai aruncam materialele si obiectele de care nu mai avem nevoie la intamplare. Multe dintre ele pot fi valorificate prin reciclare. O companie care poate sa ne dea o mana de ajutor si sa colecteze deseurile este Pacos Eco Colectare. Firma ploiesteana detine hale si platforme din beton cu o suprafata totala de 5000 de metri patrati destinate depozitarii deseurilor. Parcul auto e format din camioane de 7,5 tone si 3,5 tone pentru transportul deseurilor. Compania utilizeaza echipamente de colectare deseuri si depozitare: containere mobile si fixe, precontainere, prese de balotat. Specialistii din echipa Pacos Eco Colectare detin pegatirea necesara pentru transportul fiecarui tip de deseuri in conditii de siguranta, in conformitate cu legislatia romana si europeana.

Colectarea cartonului

Firma Pacos Eco Colectare activeaza in domeniul colectare deseuri din anul 2012. Desi a aparut pe piata de doar cativa ani, compania a castigat increderea clientilor. Acestia sunt in special persoane juridice care desfasoara o activitate in urma careia rezulta cantitati mari de deseuri.

Multe dintre produsele pe care le cumparam sunt ambalate in cutii de carton: imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, alimente si lista poate continua. Un magazin de orice fel aduna in fiecare zi multe cutii de carton. Acestea pot fi valorificate prin reciclare, asa ca cea mai buna decizie pe care o poate lua administratorului unui magazin este sa contacteze specialistii de la Pacos Eco Colectare pentru ca acestia sa le transporte catre centrul de depozitare si reciclare. Firma de colectare deseuri din Ploiesti detine echipamente pentru reciclarea cartonului. In fiecare luna reuseste sa repuna in circulatie 300 de tone de carton reciclat.

Colectarea plasticului

Plasticul e un material care nu e biodegradabil. Asta inseamna ca atunci cand ajunge in natura are nevoie de foarte mult timp ca sa se degradeze. Daca ati strans o cantitate mare de deseuri din plastic va puteti debarasa de ele contactand firma Pacos Eco Colectare. Compania pune in circulatie in fiecare luna 200 de tone de plastic provenit din reciclare.

Colectarea sticlei, a hartiei, a aluminiului si a foliei din plastic

Hartia reciclata inseamna mai putini copaci taiati. In orice gospodarie se aduna o anumita cantitate de hartie care trebuie sa fie aruncata. Companiile din diferite domenii de activitate aduna si ele deseuri din hartie pe care firma Pacos Eco Colectare le poate recicla. Pot fi reciclate si deseurile din sticla (geamuri, pahare sparte, sticle, cioburi), deseurile din aluminiu (doze de bauturi racoritoarte, bere si bauturi energizante) si foliile din plastic.