Colectare deseuri – Pacos Eco Colectare are grija de mediu!

pacosScapa de toate deseurile de la firma! Ai adunat, de-a lungul timpului, hartie si multe cutii de carton? Trimite-le la reciclat! Daca nu ai timp sa le duci tu, ia legatura cu firma Pacos Eco Colectare. Aceasta iti vine la poarta cu unul sau mai multe camioane, in functie de cantitatea pe care o ai, angajatii ei se ocupa de receptionarea produsului, apoi transporta totul la un loc prestabilit. Cam acestea sunt etapele cele mai importante din serviciul de colectare deseuri!

 Despre serviciul de colectare deseuri

Firma Pacos Eco Colectare aduna atat deseuri reciclabile, cat si deseuri nereciclabile. Unul dintre cele mai des intalnite produse care merita si trebuie sa fie reciclat este hartia. Pentru a asigura cantitatea necesara de hartie de pe piata, din ce in ce mai multe paduri sunt defrisate, iar acest lucru are multe efecte negative si pentru om, si pentru mediu. Intrucat poate fi reciclata, firma Pacos Eco Colectare ajuta la reintroducerea ei pe piata fara scaderea numarului de copaci din paduri. Solicita serviciul de colectare deseuri ca sa contribui si tu la salvarea mediului!

De asemenea, angajatii Pacos Eco Colectare aduna si plasticul. PET-urile aruncate peste tot, ambalajele si jucariile nu fac nici un bine mediului. Dimpotriva, polueaza. Intrucat zilnic, la cosurile de gunoi ajunga mii si mii de recipiente din plastic, e pacat ca ele sa fie duse la groapa de gunoi a orasului. Acolo nu sunt nici pe departe selectate, ci efectiv aruncate si acoperite cu alte deseuri. Ideal este sa pui deoparte PET-urile si recipientele din firma pe care o administrezi, iar cand se aduna o cantitate mai mare, sa iei legatura cu Pacos Eco Colectare.

 Despre firma Pacos Eco Colectare

Oricand ai nevoie de ajutor profesionist pentru colectare deseuri, ia legatura cu firma Pacos Eco Colectare. Obiectul principal de activitate al acesteia consta in adunarea si valorificarea deseurilor care pot fi reciclate, si anume: lemn, carton, hartie, materiale textile, sticla, doze de aluminiu, cauciuc, plastic etc. Pentru a desfasura activitati in limitele impuse de lege, cu alte cuvinte pentru a respecta sistemul de management al mediul, dar si cel al calitatii, Pacos Eco Colectare detine certificari ISO.

De ce sa soliciti ajutor de la firma mentionata pentru a beneficia de serviciul de colectare deseuri? In primul rand, pentru ca are o multime de utilaje. In parcul auto propriu se gasesc camioane cu o capacitate de la 3,5 la 7,5 tone. Asadar, nu trebuie sa se faca mai multe drumuri pentru adunarea deseurilor, ci se incarca o singura masina. Deci nu trebuie sa aloci si mai mult timp pentru a supraveghea activitatea ori chiar sa rezervi o zi doar acestei activitati. In cel mai scurt timp, reprezentantii Pacos Eco Colectare aduna totul intr-o masina si pleaca. In al doilea rand, firma dispune de soferi calificati si experimentati. Acestia cunosc traseele, s-au confruntat de-a lungul timpului cu diverse situatii, deci sunt in masura sa trateze unele situatii mai delicate cu profesionalism.

Despre Pacos Eco Colectare mai trebuie spus ca detine platforme betonate si hale in suprafata de 5.000 mp. Acolo, dupa ce s-a terminat activitatea de colectare deseuri, are loc separarea lucrurilor si punerea lor in containere separate.

Ca utilaje se folosesc cu precadere prescontainerele, containerele fixe si mobile si presele de balotat.

Important de mentionat: lunar, echipa Pacos Eco Colectare reintroduce pe piata 200 de tone de plastic si 300 de tone de carton reciclate.

Ia legatura oricand cu firma Pacos Eco Colectare pentru a beneficia de serviciul de colectare deseuri. Pentru sugestii, informatii sau viiitoare colaborari, poti trimite un e-mail la adresa de mai jos.

Date de contact

Adresa: Baicoi, str. Paltinului, nr. FN

Telefon: 0731.313.110, 0726.731.273, 0722.268.593

E-mail: office@colectarehartieploiesti.ro