Colectare deseuri feroase – Stilios are grija de mediu!

stiliosIn ultimii ani s-a pus un accent tot mai mare pe grija fata de mediul inconjurator. Fiind intr-o crestere alarmanta, poluarea a devenit o prioritate pentru multe companii. Stiai, spre exemplu, ca si fierul vechi poate sa dauneze naturii? Tocmai de aceea, firma Stilios ofera persoanelor juridice serviciul de colectare deseuri feroase.

 Colectare deseuri – informatii utile

Multe firme care isi desfasoara activitatea in agricultura, in industrie sau in domeniul constructiilor aduna de-a lungul timpului mult fier vechi. Unii compusi din acesta ajung in sol, afectandu-i calitatile. De aceea, firma Stilios din judetul Prahova are in oferta serviciul de colectare deseuri feroase. El se adreseaza cu precadere persoanelor juridice si este foarte avantajos. De ce? Intrucat include, printre altele, transportul de la sursa. Adica tu nu trebuie sa pierzi timp ori sa irosesti resurse pentru a duce deseurile la firma Stilios, ci aceasta vine la tine cu utilaje pregatite si soferi experimentati si colecteaza fierul vechi.

Iata de ce sa iei legatura cat mai repede cu compania mentionata:

– te scapa de tot fierul vechi dimprejurul fabricii sau de pe terenul pe care il detii si pe care il folosesti ca depozit ori ca spatiu de parcare pentru flota auto a firmei tale;

– serviciul de colectare deseuri feroase inseamna adunarea tuturor pieselor de fier vechi fara nici un efort din partea ta. Tu nu trebuie decat sa suni la Stilios si sa spui ca ai fier vechi. Mai departe, de treaba se vor ocupa angajatii Stilios. Acestia se vor deplasa cu una sau mai multe masini, in functie de cantitatea de fier vechi pe care o ai, vor aduna absolut totul, iar apoi vor transporta incarcatura intr-un loc prestabilit;

– operatiunea de colectare deseuri se face respectand intocmai standardele in domeniu;

– firma Stilios dispune de toate resursele necesare pentru desfasurarea acestei activitati. Cu alte cuvinte, are utilaje dotate, soferi calificati si experimentati si avize si certificate eliberate de organele abilitate in domeniu etc.

 Despre firma Stilios

Compania Stilios are o experienta de aproximativ 13 ani in domeniul colectarii deseurilor feroase si neferoase, care rezulta in urma unor procese si operatiuni industriale, dar si in domeniul colectarii hartiei si plasticului. Cel mai adesea, angajatii firmei aduna piese din: span feros, aluminiu, plumb, inox, bronx, cupru etc.

Avand servicii de cea mai buna calitate si dotari pe masura, firma Stilios raspunde cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari venite din partea clientilor. Nu doar ca aduna resturi de materiale feroase, pe care mai apoi le transforma in alte piese, ci elibereaza si solul (cand ploua si nu numai, unii compusi din metale ajung in sol si ii afecteaza fertilitatea. Uneori, poluarea este intr-atat de mare, incat si panza freatica are de suferit).

Ia legatura cat mai repede cu firma Stilios si scapa de fierul vechi dimprejurul fabricii sau firmei pe care o administrezi! Solicita serviciul de colectare deseuri feroase pentru a avea grija si de mediu, si pentru a elibera spatiul respectiv. Adunarea fierului vechi este inevitabila, dar e absolut necesar sa te debarasezi de el. Pentru mai multe detalii si informatii, suna la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Ploiesti, str. Musetelului, nr. 1

Telefon: 0723.320.865