Colectare deseuri Diren Exim – Servicii profesioniste in avantajul dumneavoastra!

colectare deseuriDin postura de cetateni responsabili si cu rol important in aceasta societate, fiecare dintre noi are capacitatea si obligatia de a influenta procesul de ecologizare a propriului oras sau a zonei unde isi desfasoara activitatile comerciale. Ce inseamna aceasta? Ei bine, inseamna ca orice deseuri rezultate din activitatile noastre curente trebuie selectate si depozitate in acord cu normele legale. Cum acest proces amplu si complex este aproape imposibil de realizat de noi insine, dat fiind faptul ca nu dispunem de echipamente necesare, trebuie sa apelam la profesionisti. In acest caz, solutia este la indemana noastra si se numeste Diren Exim. O companie care activeaza in orasul Cluj Napoca, Diren Exim este specializata in procesele de colectare deseuri si reciclare de deseuri provenite de la diferite societati.

Ce presupune procesul de colectare deseuri ?

Procesul de colectare deseuri intreprins de firma din Cluj-Napoca reprezinta una dintre etapele reciclarii, alaturi de separarea si procesarea unora dintre componentele deseurilor, cu scopul precis de a le transforma in produse utile. Diren Exim va vine in ajutor oricand doriti si aveti nevoie cu servicii de colectare deseuri in orasul ardelean, in puncte fixe ori la sediul firmei dumneavoastra. Compania are autorizatii pentru a intreprinde astfel de activitati si se ocupa si de valorificarea, vanzarea si reciclarea unei game largi de deseuri.

Pe langa faptul ca Diren Exim este autorizata sa desfasoare aceste activitati, firma mai are in dotare echipamente de macinat performante, de inalta capacitate si eficienta. De-a lungul timpului, printre clientii companiei s-au numarat atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Indiferent de tipul deseurilor pentru care aveti nevoie de colectare, ca e vorba de hartie, carton, PET-uri, deseuri feroase si neferoase, deseuri electronice si electrocasnice, maculatura, folie etc., Diren Exim va asigura de servicii mereu prompte cu rezultate ireprosabile.

Este foarte important sa stiti ca, in vederea procesului de colectare deseuri industriale la sediul firmei dumneavoastra, acestea trebuie sa fie in cantitati ce depasesc 200 kg. Selectarea lor se face dupa categorie in primul rand, iar apoi dupa culoare si material. Procesul de colectare consta in cantarirea marfii, pe sortimente, ulterior, intocmindu-se o adeverinta de predare-primire in doua exemplare ce cuprinde toate datele de identificare ale vanzatorului, precum si cantitatile de deseuri preluate, pretul, valorile si suma finala. Aceasta se semneaza atat de cel care preda marfa, cat si de catre primitor.

Colectare deseuri Diren Exim – Tipuri de deseuri colectate!

Printre cele mai importante deseuri care intra in procesul de colectare al Diren Exim se numara:

– deseurile din plastic: PET–urile pungile, folii, cutii de iaurt, lapte, butelii de la produse cosmetice si de curatenie si multe alte produse de acest gen se intalnesc astazi ca o adevarata boala prin locurile virane, paduri, cursuri ale raurilor sau lacurile. Din cauza materialelor din care sunt produse, nu sunt biodegradabile. Prin serviciile oferite, Diren Exim contribuie la indepartarea eficienta a acestor deseuri.

– deseurile feroase (fier, tabla) cum sunt dozele metalice, se pot fi valorifica daca sunt compactate.

– deseurile de electocasnice si electronice: importanta colectarii si returnarii acestor deseuri este esentiala deoarece pe langa pretul care se obtine pe obiectul vechi,  este faptul ca in locul lui se poate cumpara un altul, iar aceasta contribuie la intensificarea productiei si implicit la formarea sau mentinerea locurilor de munca.

– acumulatori (sau bateriile uzate): aceste tipuri de deseuri contin substante chimice toxice si metale grele, iar aruncarea lor printre resturile menajere are un impact negativ asupra solului si apei, unele dintre ele prezentand chiar riscuri mari de incendiu.

Produsele enumerate mai sus sunt doar o parte dintre lucrurile care intra in procesul de colectare deseuri Diren Exim. Din postura de oameni responsabili, trebuie sa intelegeti ca este vital sa actionati eficient in domeniul curatarii mediului. Oricand aveti nevoie de ajutor, de partea dumneavoastra sta tot sprijinul echipei Diren Exim, trebuie doar sa va doriti un mediu curat si sanatos!

Date de contact:

Cluj-Napoca, str. Padurii, nr. 2/14, Cluj Napoca

Telefon: 0264-484-633 / 0743-555-723

Articol oferit de zoom-biz.ro!