Coase si brodeaza, numai cu Senior Tex!

Coase si brodeaza, numai cu Senior Tex!Iti place sa cosi, ba chiar te consideri priceputa in ale cusutului, deoarece ai avut cea mai buna profesoara din lumea intreaga, adica pe mama ta? Mama ta de unde a deprins arta cusutului? De la bunica, desigur, iar aceasta pasiune si meserie, deopotriva, s-a transmis din generatie in generatie. Acum ca masina cea veche de cusut ti s-a stricat, doresti sa-ti cumperi una noua, performanta, cu care sa cosi, atat pentru familia ta, cat si pentru toate clientele tale? O masina de cusut cu doua ace ti-ar fi de folos? Brodatul, tot de la mama l-ai deprins si ti-ar face placere sa poti sa achizitionezi si o astfel de masina, insa nu stii de unde?

Compania Senior Tex din Bucuresti iti pune la dispozitie o multime de echipamente noi sau second hand, de accesorii, piese de schimb sau consumabile, toate necesare industriei textile. Poti avea deplina incredere in toata gama de produse Senior Tex, deoarece aceasta companie are suficienta experienta in domeniu si ofera spre vanzare numai ceea ce este mai bun!

Cusutul – in 2013 femeile se reintorc la origini si adopta stilul hand-made

Intr-un mod interesant, oamenilor le place sa se intoarca mereu si mereu la origini, oricat de mult ar evolua intr-o directie. Cu siguranta ai auzit cate ceva despre curentul hand-made sau poate ca ai si cumparat diverse gentute sau cercei facuti de catre oameni simpli, pasionati de lucrul de mana.

In 2013, moda hand-made este in floare si parca a explodat de-adevaratelea. Astazi, toate femeile doresc sa aiba abilitatea de a coase, a impleti, broda, a lucra cu pasta fimo, de a croseta botosei sau de a picta pe sticla.

A existat o perioada in care femeia a refuzat cu desavarsire aceste activitati deoarece nu le-a considerat demne de ea, probabil si din cauza ca in vechime i se impuneau si erau considerate ā€˛indeletniciri muirestiā€¯. Spre fericirea noastra a tuturor, omenirea s-a desteptat si a readoptat lucrul de mana prin curentul hand-made, care ne face viata mai frumoasa si la propriu, dar si la figurat.

Printre cele mai apreciate si mai la moda mestesuguri se numara si coaserea. O croitoreasa buna va avea intotdeauna clientela si, desigur, bani. Iar, pe deasupra, este atat de magulitor sa-ti poti face singura o rochie, sa-ti stramtezi niste pantaloni sau sa-i faci fetitei tale un sort pentru scoala. Nu mai trebuie sa platesti manopera nimanui, insa esti nevoita sa achizitionezi diverse ustensile fara de care nu poti produce calitate la superlativ.

Un astfel de aparat este si masina de cusut cu doua ace. Daca vrei sa fii buna in ceea ce faci, trebuie sa o achizitionezi!

Senior Tex, nenumarate posibilitati de a crea si de a infrumuseta o haina

De unde poti cumpara o masina de cuscut cu doua ace? De la compania Senior Tex din Bucuresti. Senior Tex este o societate comerciala privata, care isi desfasoara activitatea in vastul si frumosul domeniu textil.

Compania furnizeaza atat persoanelor fizice, cum esti si tu, cat si celor juridice care reprezinta firme de renume din tara, numeroase articole la un pret mai mult decat decent.

Iar daca nu esti decisa 100% ce sa alegi, echipa Senior Tex iti ofera si consultanta, astfel incat optiunea ta sa fie cea ideala Coase si brodeaza, numai cu Senior Tex!1pentru necesitatile tale!

Daca ai nevoie de o masina de cusut cu doua ace, ia legatura cu firma Senior Tex. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0212-555.666 si 0722-156.550.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre pavele.