Clic Med Trade – sursa produselor medicale de calitate

4.0.1Direct proportional cu modernizarea societatii din ultimele decenii au crescut si numarul afectiunilor cu care se confrunta populatia globului de la an la an. In aceste conditii, achizitionarea aparaturii medicale pentru modernizarea tuturor centrelor medicale constituie un pas esential in ceea ce priveste prevenirea si tratarea tuturor bolilor pe care le intampina oamenii. Diagnosticarea si tratarea disponibila in cel mai scurt timp cu ajutorul noilor aparaturi este de cele mai multe ori cel mai important zid protector impotriva unor boli incurabile si, nu in ultimul rand, poate conduce la economii financiare substantiale si pacienti multumiti de serviciile medicale.

 O companie care contribuie din plin la aceasta defensiva impotriva bolilor este Clic Med Trade din Constanta. Aparuta relativ recent pe piata de profil din Romania, firma din Dobrogea are ca scop principal oferirea de produse de tehnica si consumabile medicale spitalelor, cabinetelor, clinicilor private, laboratoarelor, farmaciilor, industriei alimentare, dar si persoanelor fizice, prin intermediul magazinului online clicmed.ro. Clic Med Trade isi axeaza activitatea pe trei planuri:

– distribuirea de dezinfectanti

– distribuirea de consumabile UF

– distribuirea de aparatura medicala

 O gama extrem de importanta de produse medicale pe care compania Clic Med Trade vi le ofera sunt aspiratoarele chirurgicale (click aici), aparate care se folosesc cu succes in spitale, atunci cand e vorba de interventii de mica chirurgie. Datorita materialelor de calitate utilizate la fabricarea lor (de tip ABS), aceste instrumente sunt fiabile, au o putere sporita, sunt usor de curatat si sunt rezistente la socuri mecanice.

 Aspiratoarele chirurgicale comercializate de Clic Med Trade au incorporate recipiente de colectare de diferite capacitati, precum si un sistem de actionare la pedala sau nu (in functie de model). Transportul in siguranta al acestora este sustinut de rotile antistatice, prevazute cu frane (doua dintre ele). In ceea ce priveste energia cu care sunt dotate, acestea beneficiaza de o baterie care are o durata lunga de utilizare.

 Un exemplu de astfel de aspirator pe care compania din Constanta vi-l ofera este aspiratorul chirurgical TOBI HOSPITAL. Acesta este un aparat ideal pentru spitale, cu putere şi fiabilitate sporite. Produs din material plastic ABS, acest aspirator chirurgical are urmatoarele caracteristici:

– Este dotat cu 4 rotile antistatice, două dintre ele sunt prevăzute cu frîne – echipare proiectată în scopul asigurării unei mobilităţi depline.

– Este echipat cu un recipient de colectare autolavabil de 2 sau 4 litri Makrolon de 200/400 ml.

– Fiecare recipient dispune de o valvă/supapă dublă de siguranţă.

– Include o pompă de tip piston; aspiratorul nu necesită măsuri de mentenanţă sau lubrifiere. Conţine un filtru antibacterian.

 Un aspect foarte important de stiut este acela ca raportul cost-performanta de care veti beneficia la achizitionarea acestor produse este unul echitabil si avantajos, intrucat dotarea spitalelor si a clinicilor se va face pana la ultimul echipament de care aveti nevoie.

 Clicmed.ro este administrat de o echipa dinamica, pregatita sa intampine nevoile clientului pentru a ajuta la imbunatatirea actului medical, prin folosirea de produse de cea mai buna calitate. Astfel, personalul competent si experimentat este intotdeauna pregatit sa va ofere solutiile adaptate necesitatilor dumneavoastra.

 Date de contact:

Constanta, str. Dragoslavelor 1B, Bl. A1, Ap. 19

Tel:  037 4921864, 034 1818898, 075 2542633

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Clic Med Trade – sursa produselor medicale de calitate