Clic Med Trade – canapele medicale pentru pacienti multumiti pe deplin!

canapele medicaleCe-si poate dori un pacient cel mai mult de la un cabinet medical daca nu o atitudine amabila a medicului si un confort desavarsit? E adevarat ca exista multe cazuri in Romania in care pacientii nu beneficiaza de niciunul dintre aceste aspecte, insa din fericire pe piata au aparut firme care contribuie la confortul pacientilor. Din pacate, aceste firme nu-i pot transforma pe unii medici, din persoane reci si ursuze, in unele amabile si calde, insa pot oferi pacientilor un confort desavarsit din punct de vedere fizic.

Una dintre aceste firme, care activeaza pe piata interna, relativ recent, din 2010, este Clic Med Trade din Constanta. Pentru a va ajuta sa beneficiati de pacienti multumiti inca de la “prima asezare”, daca putem spune asa, firma de la malul marii furnizeaza canapele medicale la un raport calitate-pret foarte atractiv. Acestea servesc la consultatii si se pot utiliza pentru masaj sau pentru cabinetul de ginecologie.

Pe langa faptul ca aceste echipamente medicale sunt rezistente, fiind realizate dintr-un material foarte bun, ele asigura confortul pacientilor si va usureaza munca. Toate modelel de canapele de la Clic Med Trade au un cadru realizat din otel inoxidabil si pentru o mai mare stabilitate si siguranta, picioarele (tot din inox) sunt prevazute cu pufere antiderapante care se pot si detasa, in functie de model.

Din gama de canapele medicale pe care compania din Constanta vi le pune la dispozitie se numara:

– canapelele medicale pentru examinare: acestea pot avea cadru metalic vopsit in camp electrostatic, picioare detasabile din inox, care pot fi prevazute cu pufere antiderapante, blaturi capitonate cu poliuretan flexibil si acoperite cu piele ecologica. In ceea ce priveste tetiera , aceasta este reglabila in orice punct de la 0 – 45°. Culoarea tapiteriei o veti alege dumneavoastra.

– canapele dedicate consultatiilor ginecologice: pot fi prevazute cu trei sectiuni cu reglaj independent, diferite dimensiuni (l =620mm ; L =1700mm ; h= 850mm), pot fi livrate cu scarita amovibila si vas din otel inoxidabil. De asemenea, la fel ca si cele pentru examinare, aceste canapele au cadrul metalic vopsit in camp electrostatic, iar culoarea tapiteriei o veti alege dumneavoastra. Multi dintre dumneavoastra aveti probleme in legatura cu inaltime unor pacienti. Ei bine, cu aceste canapele puteti uita de aceasta problema, intrucat ele dispun de suporti de picioare cu posibilitatea de pozitionare si reglare pe inaltime. Mai mult, picioarele din inox sunt demontabile.

Nu in ultimul rand, la Clic Med Trade puteti sa va amenajati cabinetul si cu canapele pentru masaj. De asemenea cu picioare din inox, aceste echipamente au rolul de a va usura munca si de a contribui la placerea maxima pentru orice pacient care va calca pragul.

Clicmed.ro este administrat de o echipa dinamica, pregatita sa intampine nevoile clientului pentru a ajuta la imbunatatirea actului medical, prin folosirea de produse de cea mai buna calitate. Astfel, personalul competent si experimentat este intotdeauna pregatit sa va ofere solutiile adaptate necesitatilor dumneavoastra.

Date de contact:

Constanta, str. Dragoslavelor 1B, Bl. A1, Ap. 19

Tel:  037 4921864, 034 1818898, 075 2542633

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.