Class Meister-Chioscuri din lemn. Practice si estetice!

chioscuri din lemnNimic nu se incadreaza mai bine in peisajul urban decat un chiosc din lemn, cu design rustic sau chiar modern. Chioscurile din lemn reprezinta o idee geniala in ceea ce priveste organizarea de targuri si expozitii. Aici ,mestesugarii din toate colturile tarii isi pot expune marfurile intr-o maniera originala si pot crea o imagine de ansamblu spectaculoasa. Gratie aspectului estetic deosebit, chioscurile din lemn se pot amplasa oriunde, de la zone turistice si pana la strazi de cartier.

Chioscuri din lemn, la preturi excelente, gasesti in oferta Class Meister, companie din judetul Neamt specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn (case si casute, case lemn prefabricate, chisocuri din lemn si rulote din lemn, etc.). Avand la dispozitie toate resursele necesare (materie prima de calitate, echipamente inovatoare si personal calificat), Class Meister executa doua tipuri de chioscuri din lemn, si anume: chioscuri din lemn inchise si chioscuri din lemn deschise. Indiferent de optiuni, Class Meister iti garanteaza produse impecabile, atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere estetic.

Proiectarea chioscurilor din lemn se realizeaza tinand cont de fiecare detaliu in parte, totul pentru ca rezultatul final sa convinga prin functionalitate, design si rezistenta!

Chioscuri din lemn-Aspect natural, in mijlocul orasului!

Este chioscul din lemn un simplu punct de vanzare? Bineinteles ca nu! Un chiosc executat integral din lemn are menirea de a transmite emotie si de a infrumuseta trotuarele prafuite. Mai mult decat atat, gratie lemnului, un astfel de chiosc este inspirat 100% din natura. Dincolo de estetica fara cusur, chioscul din lemn este si foarte practic pentru comercianti.

De ce chioscuri din lemn?

Cochete si practice, chioscurile din lemn pot deveni un excelent punct de vanzare si pot fi personalizate in functie de specificul zonei sau in functie de viziunile proprietarului. Un chiosc din lemn este mult superior unui chiosc din beton, PVC sau tabla. In primul rand, vorbim de design, apoi de pret si nu in ultimul rand, de rapiditatea cu care poate fi ridicat de la zero.

Costurile de productie sunt mult mai mici in comparatie cu chioscurile traditionale, iar materialul are un aspect deosebit, natural. Un alt avataj al chioscurilor din lemn este, fara doar si poate, rezistenta la uzura. Lemnul poate fi tratat astfel incat sa reziste oricaror conditii de mediu, fie ca vorbim de raze UV, umezeala excesiva, inghet, vant puternic sau socuri mecanice. Lemnul are avantajul ca-si pastreaza aspectul intact o lunga perioada de timp!

Un chiosc din lemn este usor de manevrat si de transportat, fiind excelent pentru organizarea targurilor tematice sau sezoniere.

Chioscuri din lemn, doar prin Class Meister

Fie ca esti specializat in comercializarea obiectelor mestesugaresti, produselor traditionale ECO, obiectelor din lut si ceramica, tesaturilor traditionale ori suvenirurilor turistice, Class Meister executa pentru tine chioscuri din lemn, conform exigentelor in materie de dimensiuni, functionalitate si structura.

Class Meister nu-si propune sa vina in intampinarea ta cu un model standard, ci isi pune in practica viziunea, inclusiv pasiunea, construind modele unice, atipice si 100%personalizate. Datorita utilizarii esentelor de lemn masiv, chioscurile din lemn sunt rezistente la socuri mecanice si interperii, fiind tratate impotriva tuturor factorilor daunatori.

Pentru informatii suplimentare si pentru chioscuri din lemn la preturi avantajoase, acceseaza www.classmeister.ro.