Clasificare sape de la Milucon

Clasificare sape de la MiluconReusita unor amenajari interioare impecabile depinde de foarte multe aspecte printre care trebuie sa amintim si de sape. De ce sape? Deoarece o sapa care a fost corect aplicata este cea care asigura un suport perfect pentru realizarea unei pardoseli fara denivelari. De asemenea, o sapa corect aplicata iti permite sa apelezi si la lucrari de izolare a pardoselei, fara a intampina probleme pe parcurs.

Oricum ai da-o si invarti-o, o sapa este esentiala. Cati dintre noi nu au calcat pe un parchet care scartaie? Sau cati nu s-au lovit de probleme precum imposibilitatea de a inchide usa sau o usa care se inchide singura, de imposibilitatea de a monta parchetul asa cum trebuie sau de multe alte aspecte de acest gen, care ti-au creat nervi si frustrari.

Este drept ca sapele nu sunt cele mai ieftine, insa investitia merita!

Clasificare sape

 

Ce este totusi o sapa? Vorbim despre un strat ce are la baza mortarul din ciment. Sapa se aplica direct pe stratul de suport, pe santier, utilizandu-se aderenta sau nu. Aceasta aderenta este de fapt un strat de folie din PVC sau un strat intermediar ce are rol de termoizolatie.

De ce se apeleaza la sape? Deoarece acestea asigura o anumita cota a pardoselii si iti ofera si posibilitatea de a monta un strat de uzura deasupra sau o imbracaminte din diverse materiale. De asemenea, sapa este cea care preia si transmite sarcinile statice pe mai departe stratului suport. Practic, daca podeaua ta este inclinata, sapa este cea care o aduce la acelasi nivel, rapid si eficient, fara batai de cap.

De cate tipuri poate fi o sapa? Aici trebuie sa amintim de:

1. Sape incalzite;

2. Sape flotante sau pe straturi izolatoare;

3. Sape cu straturi separatoare sau sape glisante;

4. Sape monolit simple, care au caracteristica de a se aplica direct, fara bataie de cap, rapid si foarte eficient.

Daca este sa ne luam dupa modul in care sapele au fost executate atunci avem:

– sape umede sau vascoase, daca se apeleaza la metoda turnarii;

– sape uscate ce pot fi fixe sau flotante, ce rezulta in urma aplicarii de placi prefabricate direct peste un strat separator;

– sape semi-umede, care au un timp de uscare destul de indelungat.

De unde cumpar sape?

 

Daca turnarea de sape prezinta o problema pentru tine, apeleaza si tu la serviciile companiei Milucon din Bucuresti. Aceasta are experienta indelungata in domeniu si va face treaba ca la carte.Clasificare sape de la Milucon1

Deoarece sapele sunt cele care constituie suportul pentru orice alte tipuri de finisaje ulterioare trebuie sa li se acorde o atentie deosebita. Echipa Milucon este dispusa sa stea la discutii, oferindu-ti consiliere, astfel incat in functie de trebuintele tale sa alegi cea mai buna sapa.

Si pentru ca pardoseala ce va fi aplicata peste sapa sa aiba viata lunga, sapa si, mai ales, materialul din care este realizata trebuie sa fie de calitate. Milucon lucreaza doar cu materiale excelente, iar clientii care au apelat la serviciile Milucon iti vor confirma acest aspect! In plus, utilajele folosite pentru realizarea de sape sunt moderne, asa incat este imposibil ca lucrarea finala sa nu fie de calitate!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate garantata, alege sape de la Milucon. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Milucon? Pentru detalii, suna la numarul 0766-526.542 si 0766-419.049 sau trimite un e-mail pe adresa office@milucon.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.