Cipri Electrik – protectie completa impotriva trasnetelor

paratrasnetPe langa bucuria caldurii, a vacantelor si a renuntarii la hainele groase, sezonul de vara vine si cu o serie de aspecte naturale mai putin placute, chiar distructive pe alocuri. Caldurile, care ne trimit cu gandul la Sahara, ploile abundente, inundatiile, caderile de grindina si trasnetele sunt cu toate fenomene pe cat de normale pentru anotimpul cald, pe atat de daunatoare si cauzatoare de pagube materiale si victime omenesti. Daca in cazul caldurii si a ploilor abundente nu putem decat sa ne adapostim la locuri ferite si sigure, in cazul trasnetelor, noile tehnologii ne pun la dispozitie o serie de arme prin care putem sa reducem efectul lor asupra noastra si asupra instalatiilor electrice care ne inconjoara.

O gama diversificata de dispozitive si echipamente de cea mai buna calitate, care sa creeze un sistem defensiv in fata trasnetelor, va sunt puse la dispozitie de Cipri Electrik. Dupa cum bine stim, fulgerul este un fenomen natural spectaculos, cu consecinte distructive. Fulgerele sunt legate de formarea de nori de furtuna care in combinatie  cu solul formeaza un dipol autentic. Campul electric al solului poate ajunge la valori de pana la  20 kV / m.

Consecinta cea mai evidenta a unei daune cauzate de valuri de supratensiune a trasnetelor  este distrugerea echipamentelor electrice. In gospodariile particulare, acestea sunt in mod special: aparate de înregistrat audio sau TV / video, WiFi / telefon / sisteme informatice, aparatura de bucatarie, centrale termice  / echipamente CATV, echipamente CCTV, sisteme de monitorizare. Nefunctionarea unor astfel de echipamente suporta cu siguranta pagube si cheltuieli indirecte: pierderea de date, calculatoare, laptop-uri  sau servere, lipsa utilitatilor, distrugerea sistemelor de alarma si sau de incendiu. Totodata, fulgerele pot cauza si o protectie inadecvata in caz de efractie, prin distrugerea instalatiilor de alarma si securitate.

Pentru protejarea impotriva acestora si evitarea producerii unor evenimente neplacute, este indicata instalarea aparaturii paratrasnet Cipri Electrik in punctul cu cea mai mare inaltime.  Capul de captare trebuie sa fie situat cu minim doi metri deasupra celui mai inalt punct al cladirii de protejat. Atunci cand vorbim de un ansamblu de cladiri ce necesita protectie, sistemul de paratrasnet se va monta, de preferinta, pe cladirea cea mai inalta, respectandu-se de asemenea regula celor doi metri. In cazul acoperisurilor cu coama, de la case, paratrasnetul se amplaseaza pe coama. In cazul coamelor lungi, cand un paratrasnet nu poate asigura protectia, se instaleaza cate un paratrasnet la cele doua capete de coama. In cazul acoperisurilor tip terasa, paratrasnetele se instaleaza de preferinta la colturile cladirii si/sau lateral pe pereti, adica in zone cu camp electric de intensitate mare.

Avand  o calitate superioara, echipamentul Cipri Electrik cuprinde o serie de componente si accesorii necesare unei functionari optime, cu obtinerea celor mai bune rezultate defensive. Confectionate din cele mai bune materiale, acestea conduc cu succes energia trasnetelor in pamant. Recurgerea la aparatura marca Cipri Electrik reprezinta garantia unei protectii eficiente impotriva loviturilor de trasnet.

Infiintata in anul 2006, compania Cipri Electrik, are ca principal obiect de activitate executarea de lucrari de constructii civile si industriale la standarde ridicate de calitate. Totodata, firma isi doreste promovarea unor noi tehnologii in domeniul constructiilor, printr-o gama diversificata de servicii pusa la dispozitie clientilor: lucrari de amenajari interioare, finisari exterioare, proiectare de mobilier etc.

Date de contact:

Calea Rahovei 214

București, România

Tel: +40 21 335 2520

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.