Cipri Electrik – Avantajale tavanului fals!

Montaj-tavane-falseDaca vrei sa realizezi montajul unui tavan fals din rigips, Cipri Electrik ofera aceste servicii prin intermediul echipei de specialisti de care dispune. Firma poate monta orice model de tavan, in functie de specificatiile clientului. Tavanul fals este din ce in ce mai folosit pentru redecorarea birourilor si a locuintelor datorita faptului ca are un rol izolator foarte bun. Usor de intretinut si un bun termoizolant, tavanul fals este perfect pentru orice incapere careia vrei sa-i dai o noua infatisare.

In afara de rolul decorativ pe care il are, tavanul fals are rolul de a acoperi denivelari, fisuri, pete si poti ascunde grinzile sau un tavan nereusit. In tavanul fals se pot incorpora spoturi si se pot ascunde cu usurinta tevi sau cabluri. In plus, tavanul fals este un bun izolator, astfel ca joaca un rol important si in pastrarea caldurii. Gratie acestei caracteristici, tavanul fals reduce pierderile de caldura prin tavan si previne aparitia condensului in anumite zone. Tavanul fals este convenabil ca pret, usor si simplu de instalat, rezistent la umezeala si imbatranire si poate fi vopsit cu culori cu dispersie apoasa. Imbinarile placilor de tavan fals vor fi perfecte datorita preciziei dimensionale foarte bune. Placile pentru tavanele false sunt disponibile intr-o gama larga de modele si culori, putand satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Acestea pot fi reconditionate prin aplicarea de vopsea acrilica. Pentru montarea placilor de tavan fals este recomandat ca suprafetele pe care urmeaza sa fie montate sa fie curatate, netezite si uscate. Montarea propriu-zisa este foarte simpla si lipirea tavanului este realizata cu ajutorul unui adeziv special. Se recomanda fixarea placilor pornind din centrul tavanului si apoi in continuare pana in marginea acestuia. Pentru taierea placilor este suficient un cutter. Adezivul pentru lipire nu se aplica pe intreaga suprafata a placii, ci doar in centrul si in colturile acesteia. Tavanul fals este si foarte usor de curatat cu un burete imbibat cu apa calda si detergent. Fie ca trebuie sa mascheze un plafon denivelat, scorojit, patat sau fisurat, fie din motive pur ornamentale, tavanul fals poate da alte dimensiuni spatiului de locuit. Daca incaperea este inalta, acesta este cea mai buna optiune pentru a asigura confortul vizual de care ai nevoie.

Compania Cipri Electrik, infiintata in Bucuresti, se ocupa de executarea de constructii civile si industriale la cheie. Cipri Electrik abordeaza fiecare lucrare cu eficacitate si profesionalism, iar personalul firmei este alcatuit din experti in domeniul proiectarii, al procedurilor legale si practice de constructie. Oricat de amplu ar fi un proiect, Cipri Electrik iti ofera cele mai bune solutii in constructii pentru toate etapele cuprinse intr-un proiect. Expertiza firmei porneste de la proiectare si obtinerea avizelor necesare pornirii demersurilor si continua cu furnizarea lucrarilor de constructie, instalatii si montaj si dotarea cu mobilier, inclusiv efectuarea de finisaje. Pe langa constructiile de la zero, sunt realizate si amenajari si renovari la constructii, la standarde occidentale.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si, in special, despre serviciile de montare a tavanului fals, consulta echipa de profesionisti a firmei Cipri Electrik! Indiferent ca vrei servicii de montaj a tavanului fals pentru birou sau pentru locuinta, Cipri Electrik iti ofera cele mai bune solutii.

Datele de contact ale firmei Cipri Electrik

Adresa firmei: Calea Rahovei, Nr. 214, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 0727 921 576

Email:  office@ciprielectrik.ro