Cherestea.net-Cherestea constructii. Oferte personalizate, calitate de prima mana!

Cu peste 700 de proiecte bifate si cu aproximativ 250 de parteneri  din tara si din strainatate, Cherestea.net este furnizorul numarul 1 de cherestea si totodata, sursa de la care poti achizitiona cherestea, grinzi si dulapi la preturi corecte!

Pedro Construct Team sau pe scurt, Cherestea.net,  este o firma din Bucuresti ce produce cherestea  constructii , grinzi si dulapi pentru lucrarile de constructii, si nu numai. Produsele noastre conving prin calitate si prin gama variata de dimensiuni (latimi egale de 10, 12, 15, 20 sau 25 de cm, cu o lungime de 400 de cm).

Dupa taiere, cheresteaua este depozitata in spatii speciale unde are loc procesul de uscare in mod natural. Acest proces este asistat de echipamente de ultima tehnologie.

Asadar, ori de cate ori ai nevie de cherestea constructii la dimeniunile dorite si la preturile cele mai avantajoase de pe piata, contacteaza-ne si alege din ofertele noastre!

Comanda cherestea constructii de pe Cherestea.net si alatura-te celor peste 12.000 de clienti multumiti de serviciile si produsele companiei noastre!

Cherestea constructii-Solutia nr.1 pentru constructii calduroase, 100%naturale!

Visezi la o casa doar a ta care sa te reprezinte si care sa impresioneze printr-un aspect desavarsit, inspirat din natura? Construieste o casa din lemn si vezi cu visul tau prinde contur. Si pentru ca rezultatul sa fie cu adevarat spectaculos, alege sa construiesti cu cherestea. Motivul? Este mai ieftin, mai eficient si mai rapid!

Constructiile din lemn sau pe baza de materiale lemnoase, raman de actualitate si in anul 2015. Si vor ramane la moda si peste 100 de ani. De ce? Lemnul este un material indispensabil constructiilor strasnice, estetice si confortabile.

Ce este cheresteaua?

Cheresteaua este un produs lemnos semifinit sau semifabricat obtinut prin taierea longitudinala a lemnului rotund. Debitarea are ca scop obtinerea a doua sau mai multe fete plane, cu dimensiuni standardizate. Peste 50% din cheresteaua produsa anual este utilizata in constructii…si nu intamplator.

Avantaje cherestea in constructii

In constructii, cheresteaua ajuta la eficientizarea lucrarilor si la obtinerea unor reduceri de costuri considerabile. In comparatie cu restul materialelor de constructii, cheresteaua este usoara, flexibila, versatila si un foarte bun izolator termic.

Constructiile pe baza de cherestea sunt cu pana la 40% mai ieftine decat cele din caramida sau beton. De asemenea, cheresteaua ajuta ca spatiul interior al constructiilor sa fie mai usor de compartimentat sau modificat, cu posibilitatea ca peretii sa fie dublati.

Cherestea constructii, doar prin Cherestea.net. Preturi bune si o gama completa de materiale

Cherestea.net exista pentru ca tu sa poti construi mai bine, mai repede, mai ieftin! Fiind specializati in cherestea constructii, firma noastra iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru constructii durabile si cu aspect ireprosabil.

In peste 15 ani de experienta pe piata de profil din Romania, Cherestea.net a livrat cherestea de diverse dimensiuni catre numeroase proiecte de constructii. Peste 700! Este o cifra care arata nivelul de profesionalism cu care lucram si totodata, o cifra care atesta calitatea produselor noastre.

Livram cherestea constructii clasa A, catre toti constructorii din tara, fie persoane juridice, fie persoane fizice.

Pe langa diversitate si cherestea de prima mana, Cherestea.net iti garanteaza si preturi foarte accesibile!

Acceseaza www.cherestea.net si comanda cherestea constructii! Echipa Cherestea.net te intampina cu servicii gratuite de consiliere in alegerea materialelor.