Cerinte specifice pentru otel beton

otel beton

Utilizarea otelului beton in domeniul constuctiilor nu mai este de mult timp o noutate dar pentru a va asigua ca obtineti cele mai eficiente rezultate trebuie sa cunoasteti care sunt cerintele specifice ale acestui element atat de vital pentru constructii. In afara de aceste cerinte specifice, datorita caracteristicilor si avantajelor pe care le prezinta dar si din punct de vedere al pretului mic reprezinta o varianta optima pentru multi specialisti.

Apeland la specialistii de la Presto Construct veti putea colabora cu profesionisti in domeniu care va vor oferi solutii personalizate si perfect mulate pe necesitatile dumneavoastra in ceea ce priveste acest otel beton.

Cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca

In momentul in care vine vorba despre otel beton sunt anumite cerinte principale obligatorii pe care trebuie sa le prezinte. In primul rand este vorba despre caracteristici mecanice cum ar fi rezistenta ridicata la tractiune si deformatie. Aceste caracteristici sunt extrem de importante intrucat contribuie intr-o masura ridicata la durabilitaea constructiei.

O alta conditie esentiala pe care trebuie sa o indeplineasca acest material este aderenta intrucat si aceasta este extrem de importanta pentru a se asigura o imbinare perfecta intre materialele de constructii utilizate.

Tipuri de elemente din beton armat

In stadiul fabricarii otelului beton se disting trei tipuri de elemente din beton armat iar clasificarea acestora se face in functie de rezistenta sau in functie de compozitia sa. Din punct de vedere al rezistentei acestea se clasifica in oteluri cu rezistenta redusa, medie si inalta. In ceea ce priveste compozitia acestuia pentru armarea betonului se utilizeaza oteluri carbon obisnuit, oteluri slab aliate si oteluri inalt aliate. Daca va intrebati ce legatura exista intre aceste doua tipuri de clasificari pentru obtinerea acestui otel beton este stabilit de procentajul de carbon continut in elementele de aliere si cu cat acesta este mai mare cu atat rezistenta este mai sporita.

In functie de tipul constructiei se stabileste si gradul de rezistenta pe care trebuie sa il prezinte si, tocmai de aceea este necesar sa se incorporeze aceste elemente de otel beton in structura de rezistenta. Acest otel beton reprezinta defapt bare din otel care se livreaza pe santierele de constructii gata dimensionate la cererea clientului, etichetate in functie de marca pentru a se putea identifica cu mai mare usurinta.

Concluzii si modalitati de livrare

In procesul de fabricatie al otelului beton un alt element ce se remarca si diferentiaza fata de dimensionarea manuala la fata locului, este aceea ca o firma profesionista utilizeaza echipamente si utilaje specifice pentru pregatirea elementelor pentru constructii.

Livrarea acestui otel beton se face prin doua modalitati si anume sub forma de legaturi de bare asigurate prin legare in cel putin doua locuri sau la colac pentru o debitare ulterioara.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest otel beton va recomandam sa ne contactati iar specialistii nostri va vor oferi solutii personalizate pentru necesitatile pe care le aveti. Pe site-ul nostru www.presto.ro veti putea gasi toate informatiile necesare pentru a putea comanda in conditii optime aceste elemente de consolidare a constructiilor.