Cercei din argint – pentru un look de diva la preturi accesibile

cercei janetteArgintul este un metal pretios cu valoare financiara dar si tamaduitoare. Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit argintul pentru a confectiona recipiente pentru alimente (mai ales apa si vin) considerand ca acesta are rol de purificare. Este un metal alb, stralucitor, si, dupa cum ii spune si numele, argintiu. In taietura proaspata, are o culoare usor galbuie. Face parte, impreuna cu aurul, platina, paladiul, iridiul din categoria metalelor pretioase. Este moale, maleabil si ductil, fiind metalul cu cea mai mare conductibilitate electrica si termica.

Dintre toate bijuteriile la care aveti acces pe piata, cercei de argint sunt cu siguranta cele mai versatile si mai complexe bijuterii, concurand la scara internationala cu piata bijuteriilor de aur. Datorita pretului lor si, in plus, datorita faptului ca argintul se prelucreaza extrem de usor, bijuteriile din argint au preluat conducerea in multe sectoare, putand fi considerate astazi cele mai importante tipuri de bijuterii, oricare ar fi felul acestora.

Cui i se potriveste cel mai bine o pereche de cercei din argint?

Culoarea aparent neutra a argintului il face extrem de predispus la combinatii dintre cele mai inedite, astfel, se pot crea cercei din argint cu pietre semipretioase, pietre pretioase, sticla de Murano, cristale Swarovski, chihlimbar si chiar unele gablonzuri de calitate, potrivindu-se excelent cu natura dialogica a argintului. Plusul de frumusete adus de metal trece insa in fundal, dovedind inca o data capacitatea sporita a argintului de a se combina cu alte elemente estetice, fara a le pune in umbra. Astfel, cercei din argint de calitate ii pot eclipsa cu usurinta pe cei din aur.

Printre cele mai populare cadouri pe care le puteti oferi partenerei/mamaei/surorii/prietenei voastre se numara si cercei din argint.  Pe site-ul nostru www.bijuteriijanette.ro gasiti o gama larga de modele si combinatii si care va ofera o serie de avantaje deloc de neglijat:

ñ  argintul este mult mai ieftin decat aurul, insa ca aspect nu se diferentiaza mult de aurul alb.

ñ  argintul este potrivit si pentru tinutele de strada si pentru cele de seara datorita faptului ca are un aspect delicat si subtil, dand eleganta si rafinament atunci cand este purtat la tinutele potrivite.

ñ  acest metal complimenteaza aproape orice tip de ten spre deosebire de aur care nu se potriveste intotdeauna cu nuantele de ten prea deschise.

Cercei din argint cu efecte terapeutice?

Aurul şi argintul poseda nu numai proprietaţi diferite, dar chiar contrare. Aurul activeaza anumite procese, argintul, dimpotriva, le reprima.  Bijuteriile din aur vor “aprinde” diversele probleme  de sanatate probleme, cele din argint – vor reduce procesul inflamator. Aurul tonifiaza, argintul calmeaza. Argintul se descurca minunat cu iritabilitatea, stresul şi durerile de cap. El este un dezinfectant universal, un adevarat medicament  Cerceii stimulează punctele, care măresc activitatea creierului şi chiar îmbunătăţesc memoria. Nu putini sunt cei care afirma ca cei care poarta bijuterii din argint pur au o sanatate mai buna. Asadar, purtati sau daruiti cercei din argint pentru o stare generala de bine!