Centrul de Pediatrie Cluj si consultatii pediatrice

Fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau tot ceea ce este bun. Mai ales cand sunt mici, copiii au nevoie de o atentie sporita si trebuie in permanenta monitorizata starea lor de sanatate, organismul lor fiind inca firav si nevand un sistem de imunitate dezvoltat complet. Tocmai de aceea, la primele semnale ca ceva nu este in regula cu cel mic, trebuie  consultati medical. Nu se recomanda administrarea de tratamente si medicamente “dupa ureche” sau dupa spusele vecinilor sau cunostintelor. Fiecare organism functioneaza diferit si trebuie tratat ca atare. Daca locuiti in judetul Cluj sau chiar in Cluj-Napoca, puteti apela cu incredere pentru consultatii pediatrice la Centrul de Pediatrie Cluj.

Informatii utile despre Centrul de Pediatrie Cluj, unde se ofera consultatii pediatrice

 

Centrul de Pediatrie Cluj si consultatii pediatriceIn cazul in care starea de sanatate a copilului dumneavoastra s-a alterat brusc si nu mai aveti timp sa asteptati 1, 2 zile pentru o programare la medicul de familie, aveti posibilitatea de a apela la Centrul de Pediatrie Cluj.

Aici va sunt oferite servicii 24 din 24. Este asigurata o linie telefonica non-stop la care puteti apela pentru a discuta cu un pediatru, iar in cazul in care se impune va ajunge in scurt timp la dumneavoastra acasa pentru a-l consulta pe cel mic.

Pentru multi parinti aceste consultatii pediatrice oferite de specialistii Centrului Pediatric Cluj poate reprezenta cea mai buna solutie.

Avantajele apelarii la Centrul de Pediatrie Cluj pentru consultatii pediatrice

 

Exista mai multe avantaje pe care le aveti daca alegeti Centrul de Pediatrie Cluj consultatii pediatrice. Iata cateva dintre ele:

– nu trebuie sa plecati de acasa, mai ales daca vremea nu este una prietenoasa;

– este un serviciu comod si rapid;

– specialistii care lucreaza la acest centru sunt foarte bine pregatiti si direct interesati de asigurarea unor consultatii pediatrice la cel mai inalt nivel;

– examinarea copilului poate avea loc fie la domiciliu, fie la centru;

– salile de asteptare ale centrului sunt prietenoase;

– copiii sunt tratati corespunzator, li se vorbeste frumos, nu se tipa la ei, nu vor ramane cu trauma dupa intalnirea cu pediatrul;

– aparatura folosita nu este una zgomotoasa, care sa ii poata speria pe cei mici, insa este moderna si performanta;

– spatiile acestui centru sunt moderne, mereu curate;

– nu trebuie sa stati cu grija ca cel mic va contracta anumiti virusi din cauza lipsei igienei.

Preturi avantajoase si profesionalism la orice consultatii pediatrice la Centrul de Pediatrie Cluj

 

Oricand aveti nevoie, nu trebuie sa mai stati pe ganduri si puteti apela la acest centru pentru ca cel mic sa beneficieze de consultatii pediatrice corecte, asigurate de profesionisti.

In Centrul de Pediatrie Cluj si consultatii pediatrice1ceea ce priveste tarifele practicate acestea difera in functie de perioada zilei in care se solicita consultatii pediatrice si de tipul de consult. De exemplu, pentru consultatie la domiciliu pe timpul zilei va trebui sa platiti 100 de lei, iar daca aveti nevoie pe timpul noptii, 120 de lei.

Pentru un control la cabinet, veti achita 50 de lei, in timp ce pentru o consultatie in apropierea municipiului Cluj-Napoca va trebui sa platiti in plus pe langa tariful standard, suma de 20 de lei. Pentru a beneficia de mai multe informatii, puteti vizita adresa pediatrultau.ro.