Cele mai uzuale produse de farmacie veterinara

Fie ca vorbim de animalute de casa sau de cele ce cresc in curtea bunicilor sau la ferme, toti stapanii de animale  au un loc de incredere unde pot veni atunci cand au nevoie de ajutor. Nu vorbim despre orice farmacie veterinara ci ne referim la Veterinara, farmacia din Bucuresti care este oricand pregatita sa va vina in ajutor atunci cand necuvantatoarele au nevoie de noi. Si ca orice farmacie veterinara care se respecta, suntem oricand pregatiti sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse pentru ingrijirea animalelor dar si pentru sanatatea acestora. In cadrul acestui articol vom detalia cele mai uzuale produse farmaceutice necesare pentru caini si pisici. Asadar, haideti la drum.

Produse de farmacie veterinara pentru deparazitare si suplimente nutritive

Cel mai mare inamic al animalelor de companie, fie caini sau pisici si nu numai, sunt parazitii. Pentru a remedia aceasta situatie, va recomandam sa apelati la o farmacie veterinara pentru a va achizitiona solutii anti paraziti. Atunci cand alegeti produsul dorit, tineti cont neaparat de profilul solutiei dar si de indicatiile produsului. Nu incalcati aceste indicatii, deoarece pot cauza probleme ale pielii necuvantatoarei sau chiar si situatii mai grave.

O alta categorie de produse ale de farmacie veterinara foarte populara este cea a vitaminelor si a suplimentelor nutritive pentru caini si pisici. La fel ca si organismul uman, si organismul acestor animale are nevoie de vitamine si minerale pentru a se dezvolta armonios. Farmacia Veterinara va ofera o paleta larga de vitamine si suplimente alimentare care vin sa completeze in mod corect carentele de minerale si vitamine.

Aceste carente, la fel ca si la om, se pot constata dupa aspectul parului, sau a blanei. O blana cu un aspect neplacut este primul indiciu al unei lipse acute de vitamine sau de minerale. De asemenea, aceste produse de farmacie veterinara sunt foarte utile pentru crescatorii de animale de companie de rasa, care participa la diferite competitii de frumusete canina sau felina. Fie ca vorbim de suplimente alimentare sau de vitamine, cel mai bine este consultati inainte de a oferi animalului de companie aceste solutii, instructiunile de dozare si mai ales indicatiile.

Exista vitamine pentru fortificarea structurii osoase, asa cum este complexul de Calciu si vitamina D, suplimente alimentare pe baza de vitamina E dar si alte substante nutritive ce ofera blanii un aspect lucios si sanatos, dar si multe alte tipuri de astfel de produse farmacie veterinara.

Produse de farmacie veterinara pentru traterea problemelor la ochi

O alta problema ce determina mult stapani de animale de companie sa apeleze la o farmacie veterinara este cea a infectiilor din zona ochilor. Cel mai predispuse la acestea sunt pisicile. La noi veti gasi atat suportul si consilierea de care aveti nevoie, precum si toate produsele necesare pentru tratarea problemei.

Ca si concluzie, putem spune ca in mod continuu ne obligam sa va oferim toate produsele medicale de care aveti nevoie prin intermediul unitatii noastre de farmacie veterinara de care dispunem dar si suntem pregatiti sa va tratam iubitul necuvantator in cazul in care este nevoie. Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.veterinara.ro cu cele mai bune produse de farmacie veterinara si nu nmai.