Ce sunt termoregulatoarele

termoregulatoare

Termoregulatoarele sunt acelasi lucru cu termostatele. Ele sunt mici aparate digitale care se ocupa cu mentinerea temperaturii constante intr-o incapere.Principiul de functionae este unul relativ simplu: atunci cand temperatura din camera unde se afla scade sub cea setata in prealabil, acestea transmit un semnal la centrala termica, ea pornind si incalzind atmosfera. Ele sunt foarte utile pentru orice fel de locuinta, dar si altfel de spatii care necesita o temperatura constanta.

De ce am achizitiona un termoregulator modern

Avantajele termoregulatoarelor sunt destul de multe: in primul rand, dimensiunea lor redusa nu ne face probleme in ceea ce priveste asezarea lor intr-un anumit loc in camera. Datorita design-ului lor minimalist si modern, le putem integra chiar si ca parte a decorului, dar pot fi ascunse foarte usor. Ultimele modele sunt adaptate sa functioneze si la distante mari, deci pot fi pozitionate oriunde in locuinta, iar exactitatea cu care masoara este foarte mare, precum si calritatea afisajului. Sunt foarte usor de manevrat, setarile fiind usor de accesat.

Principala lor calitate este economia. Odata ce este stabilita o anumita temperatura, caldura nu se va mai pierde in van. Aceasta se va doza in conformitate cu nevoile noastre, deci ne va ajuta prin reducerea consumului, care ne ingreuneaza facturile.

Pentru modele de termoregulator, dar si pentru caracteristicile aferente, accesati site-ul www.ge-tech.ro. Aici veti afla tot ce va intereseaza despre modelul pe care il cautati, ori va veti decide asupra unuia daca inca nu sunteti decis, deoarece beneficiati de toate informatiile de care aveti nevoie.

Termoregulatoarele Gefran

Termoregulatoarele Gefran sunt disponibile in mai mulet modele. Cele mai cunoscute sunt 400-401 si 1200-1300. Ele dispun de kituri de programare pentru PC, care faciliteaza chiar si mai mult utilizarea acestora, ele putand fi configurate din fata calculatorului.

Gefran 400 dispun de doua iesiri, iar 401 de 3 pe releu, sau statice pentru incalzire sau racire, plus functia de alarma. Parametrii sunt grupati in blocuri de functie, lucru ce simplifica procedurie de programare.

Gefran 1200-1300 ofera pana la 4 iesiri, dispunand de toate beneficiile de la 400-401, plus altele. Afisajul lor ascunde parametrii irelevanti, aratandu-ne doar ceea ce ne intereseaza. Acest lucru faciliteaza si mai mult utilizarea termoregulatoarelor.