Ce sunt saltelele superortopedice?

saltele superortopedice

Saltelele superortopedice sunt niste saltele putin diferite de saltelele normale, in sensul ca ofera un sport ferm pentru somnul nostru, sustinandu-ne corpul in timpul somnului. Aceste saltele ortopedice sunt ideale pentru coloana noastra, pe care nu o deformeaza, deoarece ne impiedica sa avem pozitii care sa dauneze in timpul noptii.

Exista numeroase modele de saltele superortopedice pentru ca noi sa putem alege varianta potrivita nevoilor si bugetului nostru. Putem sa ne orientam la o saltea Lux Memory, Dual Foam sau alte cateva, astfel ca exista o varianta care sa se muleze pe cererile noastre.

 Modelele de saltele superortopedice

Salteaua superortopedica Lux Memory este ideala pentru coloana noastra, oferindu-ne un suport confortabil si ferm pentru somnul nostru. Acest model este realizat din plasa cu arcuri bitocronice, care sunt confectinate dn sarma otel-carbon. Peste acest strat se aseaza 2 straturi de plasa speciala, peste care se aseaza un strat de spuma speciala, rezultatul final fiind excelent pentru noi, oferindu-ne confortul pe care il cautam. Exista si varianta Lux Forte, care este foarte asemanatoare, dar este putin mai inalta, avand alta structura. Aceasta este conceputa astfel incat efectul de val sa fie redus, astfel protejandu-ne somnul, fiind extrem de confortabila.

Alte saltele superortopedice sunt saltelele SuperOrtopedica Lux si DualFoam. Prima este ideala si pentru persoanele care au dureri minore de spate, in timp ce a doua este special conceputa din doua tipuri de material, fiind foarte deosebita. Ambele ofera un suport ferm si superortopedic pentru noi, fiind extrem de confortabile.

Salteaua superortopedica Vacum Alaska este o saltea de duritate medie, permitand ventilatia saltelei, impiedicand aparitia umiditatii pe timpul noptii. Confortul oferit de aceasta saltea este unul ridicat, ea pastrandu-si forma pentru o perioada indelungata de timp.

Accesati site-ul saltele-online.ropentru mai multe detalii si informatii despre modelele de saltele superortopedice despre care am vorbit mai sus. Aici veti gasi tot ce doriti sa stiti despre acest produse, care sunt alegerea potrivita pentru un somn sanatos.

 De ce sa alegem o saltea superortopedica?

Faptul ca sanatatea este extrem de importanta este un lucru stiut, abordat in toate domeniile, oamenii de stiinta incercand sa creeze o multime de elemente care sa ne ajute sa ne-o mentinem cat de mult timp cu putinta. Cand vine vorba de calitatea somnului, aceasta trebuie sa fie excelenta, deoarece in zilele noastre, timpul alocat odihnei este foarte redus. De asemenea, s-au creau o multime de modele de saltele, precum saltelele superortopedice, care nu numai ca ne asigura un somn linistit, dar ne si mentine coloana vertebrala intr-o pozitie excelenta, astfel ca nu trebuie sa ne mai facem probleme din cauza deformarii ei.

Alegerea unei saltele superortopedice este una extrem de inspirata, deoarece o astfel de saltea ofera numeroase avantaje. Investitia intr-o astfel de saltea este una foarte inteligenta, deoarece acestea rezista foarte multa vreme, ramanand intacte pentru mult timp, si pastrandu-si forma pe tot parcursul noptii.

Detalii pe www.saltele-online.ro