Ce faci cand nu dispui de un mijloc de transport propriu? – Divieto

Inchirieri-masini-ieftine-GQDRPMijloacele de transport in comun pot fi o varianta acceptabila, insa nu suficient de buna, mai ales atunci cand trebuie sa parcurgeti distante mari intr-un timp foarte scurt. Un autoturism propriu sau inchiriat va va aduce un numar de beneficii incomparabil mai mare decat un autobuz/microbuz/ tren sau orice alt mijloc de transport in comun: distanta va fi parcursa in timp real fara a fi nevoie sa opriti in fiecare statie, va veti bucura de un confort sporit, nu veti depinde de o anumita ora de plecare, veti avea parte de  intimitate, de o siguranta mai mare pentru ca soferii sunteti voi si nu o alta persoana, etc.

Compania Divieto ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara la preturi corecte si avantajoase, care se pot negocia in functie de perioada de inchiriere si de kilometrii parcursi. Acestea includ asigurarea RCA si Casco, taxa de drum in Romania, taxa de parcare in Timisoara si predare/primire autoturism oriunde si oricand in acest oras.

Va punem la dispozitie o flota de masini ce cuprinde doua marci de autoturisme: Renault si Dacia, bineinteles, mai multe modele. Fiecare autovehicul este intr-o stare excelenta de functionare, acestea fiind verificate cu regularitate, conform legislatiei aflate in vigoare pentru a ne asigura ca persoanele care apeleaza la compania noastra se bucura de servicii de exceptie. La urma urmei, siguranta si confortul sunt doua dintre cele mai importante aspecte in furnizarea serviciilor de inchirieri auto, pe care compania Divieto le urmareste cu precadere, dorind sa obtina satisfactia tuturor clientilor sai.

Indiferent de perioada de timp pentru care vreti sa inchiriati autoturismele Divieto, veti beneficia de aceleasi conditii ireprosabile, deoarece nu facem diferente de acest gen.

Daca plecati la drum cu un copil mic, compania noastra va echipeaza autovehiculul inchiriat cu un scaun special pentru cel mic astfel incat sa puteti calatori in siguranta. De asemenea, daca apelati la serviciile de inchirieri auto ale companiei Divieto, in timpul sezonului de iarna, va punem la dispozitie si lanturi pentru zapada, racleta si saci cu material antiderapant. In cazul in care nu dispuneti de un GPS, varianta clasica de orientare ramane tot harta, pe care o puteti lua de la noi. Toate acestea fara nici un cost suplimentar!

Societatea timisoreana Divieto a luat nastere in anul 1994, iar din anul 2007 s-a specializat in domeniul inchirierilor de autoturisme, oferind in acelasi timp si diverse servicii pentru sofer, polite de asigurare speciale, informatii rutiere despre Romania si despre zone si rute turistice care merita vizitate, asistenta si rezervari cazare, transfer aeroport si transport persoane.

Accesand pagina de internet a companiei noastre, divietotm.ro, aveti posibilitatea de a face rezervari online pentru serviciile de inchirieri auto, ceea ce nu face decat sa va usureze cautarea si sa va ajute la economisirea timpului si a banilor.

In fiecare serviciu pe care il ofera, echipa Divieto actioneaza in primul rand cu responsabilitate. Seriozitatea, promptitudinea, eficienta si profesionalismul sunt alte cateva valori dupa care ne ghidam in activitatea noastra. Dorim ca societatea  sa fie recunoscuta ca fiind una de incredere, asa cum si este de fapt.