Ce contine geanta unei femei

genti de dama

Cu siguranta multi dintre voi barbatii v-ati intrebat ce contine geanta unei femei si mai ales ce ar putea fi asa de consistent incat sa fie necesara o geanta mare. Cert e ca nu contine harta secreta catre Atlantida sau un portal catre o lume de mult pierduta.

Desigur, atunci cand vine vorba despre ce contine geanta unei femei raspunsul este unul destul de complex si asta pentru ca poate contine absolut orice. De la resturi de biscuiti rataciti din pachetul cumparat saptamana trecuta, bluza mai groasa pentru eventualitatea in care vei ramane vreodata afara mai mult decat ai planificat, farduri, pana la cartea de dezvoltare personala pe care ai cumparat-o de la librarie sub impulsul momentului.

Dar cu siguranta in geanta unei femei nu exista nimic care sa muste decat in eventualitatea in care tii un catelus mic care sa completeze imaginea gentii si a vestimentatiei. Dar, cu siguranta nu este vorba despre nimic periculos, chimic sau ceva de genul.

Atunci cand vine vorba despre alegerea gentii, decizia nu este usoara, exista atatea marci si modele incat practic ajungi sa stai cu orele in magazin. Gentile de firma sunt cele mai apreciate in societatea din zilele noastre si asta o spun pentru ca de-a lungul timpului au dictat moda in ceea ce priveste gentile si modul in care accesorizeaza o vestimentatie. Restul sunt doar niste abordari si incercari esuate de a se alinia cu ceea ce dicteaza companiile faimoase de genti.

Cu siguranta atunci cand vine vorba despre alegerea unei genti de dama acesta trebuie sa indeplineaca mai multe criterii: scop, functionalitate, culoare, material. Exista genti create pentru anumite ocazii, genti pentru a fi purtate zilnic si asa mai departe. Am exemplificat acestea doar pentru a va putea face o idee despre ce inseamna aceste criterii de selectie a gentilor.

Desigur, atunci cand mergem la magazin pentru a ne alege o geanta avem clar in mintea noastra motivul pentru care o cumparam.

Daca este sa privim inapoi in istorie putem concluziona ca parctic intro geanta s-a tinut orice, numai abordarea noastra din societatea moderna a dus functionalitatea gentii la nivelul in care este un accesoriu care sa iti dicteze statutul social si asa mai departe.

Daca este sa ne intoarcem in timp, aproximativ in anii 1930 pe vremea cand erau la moda tot felul de abordari ciudate ale gentii, marimi si culori, moda care a fost lansata de Elsa Schiaparelli care era in stare sa transforme si un pantof intr-o geanta daca era cazul.

Moda, cu siguranta se schimba in permanenta, ceea ce a fost la moda ieri, astazi s-ar putea sa fie doar o amintire si asta nu este o afirmatie valabila numai in cazul vestimentatiei ci si in cazul gentilor.

Acum indiferent pentru ce alegem sa transportam in gentutele noastre sau scopul pentru care le utilizam cert este ca le vom utiliza oricand si oriunde indiferent de eveniment sau de locul in care ne deplasam.

Deci daca vreti sa aflati un raspuns clar legat de ce se afla in geanta unei femei cu siguranta nu veti obtine doar un singur raspuns. Si raspunsul nu este ,,universul” cum poate ar afirma unii.