Ce accesorii barca trebuie sa aveti in dotarea unei ambarcatiuni? Sfaturi de la Nautica Shop

ed48eca03f65a73f031bc43aad1290ccO ambarcatiune necesita de timp alocat intretinerii dar si de multa atentie asupra echipamentelor cu care o echipam. Cand vine vorba de accesorii barca trebuie sa stiti ca sunt anumite produse cu adevarat indispensabile oricarui tip de ambarcatiuni si care nu pot fi eliminate cu niciun chip daca vreti sa navigate in completa siguranta.

Nautica Shop are in gama de produse foarte multe accesorii pentru barca care va vor fi de folos. Toate acesoriile sunt de cea mai buna calitate si la preturi extrem de accesibile. Daca vreti sa va echipati barca cu toata aparatura is echipamentele de care aveti nevoie pentru a savura o iesire linistita in larg atunci Nautica Shop este solutia.

Accesorii barca fundamentale pentru orice ambarcatiune

In primul rand, cand discutam de accesorii barca trebuie sa stiti ca toate produsele din aceasta categorie trebuie cumparate de la magazine cu marfa de specialitate si nu din surse ieftine. Chiar daca puteti fi tentati sa sariti peste anumite lucruri sau sa achizitionati accesorii la preturi mai mici ar fi bines a evitati acest lucru deoarece propria siguranta si a celor cu care navigati la bord este vitala.

In primul rand, din categoria accesorii barca absolut primordial fac parte vestele de salvare. Ideal ar fi sa aveti un numar de 8 veste si un colac de salvare la bordul ambarcatiunii. Pentru ca exista posibilitatea ca anumiti pasageri sa nu stie foarte bines a inoate si chiar sa se panicheze o perna de salvare este de real ajutor. Poate fi folosita daca cineva ajunge in apa , ea fiind aruncata peste bord persoanei cu pricina.

Deoarece oricand exista riscul de incendiu , o barca ar trebui sa aiba un extinctor. Evident, depinde de marimea ambarcatiunii, insa este de preferat ca acest obiect sa faca parte din dotare.

Un alt tip de accesorii barca necesare sunt fluierele sau, dupa caz, luminile de navigatie. Ambarcatiunile de ultima generatie au deja in dotare aceste lumini insa daca modelul este mai vechi ar fi bine sa le achizitionati separat.

Alte accesorii care ar trebui luate in considerare sunt ancorele, lantul sau franghia. Ancorele la un loc cu vestele de salvare sunt obligatorii si ar trebui sa fie primele pe lista de produse din dotare.

Nautica Shop va sta la dispozitie cu accesorii barca de cea mai buna calitate si la preturi atractive

Magazinul Nautica Shop este specializat in comercializarea produselor destinate ambarcatiunilor navale. Daca sunteti in cautarea unor accesorii barca tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina de internet a magazinului si sa discutati cu echipa de consultant ai acestuia. Veti primi recomandarile de rigoare si veti fi indrumat inspre produsele de care aveti nevoie pentru barca voastra.

Toate produsele sunt de calitate premium si la preturi foarte accesibile. Tot ce aveti nevoie pentru barca voastra gasiti la Nautica Shop!