cazarepelitoral.ro – Cazarea ta este la doar un click distanta!

Cazare-Mamaia-5Zgol3Toata lumea vrea sa mearga la mare in sezonul cald si vrea sa se bucure de soare si de nisipul fierbinte al lunilor calduroase de vara. Fie ca optezi pentru vacante scurte sau pentru sejururi de mai multe zile, cazarepelitoral.ro iti ofera cele mai bune oferte de cazare in Mamaia. Compania iti ofera cazare la cele mai bune locatii de 2, 3 sau 4 stele din statiunea Mamaia. Oferta cazarepelitoral.ro include peste 50 de posibilitati de cazare, in centrul statiunii, foarte aproape de plaja, in locuri linistite sau pline de viata. Poti alege vacanta potrivita pentru tine si familia ta in functie de facilitatile pe care le doresti si de bugetul pe care il detii.

Mamaia este una dintre cele mai importante si cunoscute statiuni turistice de vara de pe litoralul romanesc. Situata in nordul municipiului Constanta, statiunea este suprapopulata pe parcursul verii. Principalele atractii ale Mamaiei sunt: Satul de Vacanta, parcul de distractii Aqua Magic si telegondola. Conditiile de cazare s-au imbunatatit in ultimii ani, datorita multor hoteluri care au fost modernizate. Plaja este ideala incepand cu mijlocul lui mai si terminand cu septembrie tarziu, cand temperaturile medii depasesc 25 de grade Celsius. Apa este calda pana spre sfarsitul toamnei. Mamaia este una dintre cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, cu foarte multe atractii, spectacole, manifestari sportive si altele. Dispune de peste 100 de hoteluri si apartamente si peste 100 de pensiuni si vile de cazare, existand numeroase optiuni atat pentru familii, cat si pentru cupluri si grupuri mari si mici.

Oferta cazarepelitoral.ro include peste 50 de posibilitati de cazare, in centrul statiunii, foarte aproape de plaja, in locuri linistite sau pline de viata. Mamaia este plina de turisti pe tot sezonul estival, are aproximativ 10 km de plaja, cu latimi intre 50 si 200 de metri, iar plaja este acoperita cu nisip foarte fin. Preturile variaza in functie de facilitati si de perioada in care doresti sa iti faci vacanta. Sunt spatii de cazare care ofera piscina, camera cu balcon, aer conditionat si bucatarie utilata pentru turisti in functie de preferintele si necesitatile acestora. Majoritatea spatiilor de cazare ofera si parcare, camera cu baie si tv cu cablu. Daca mergi cu copiii, poti gasi spatii de cazare care au un loc de joaca pentru acestia. Exista si spatii de cazare care permit accesul cu animale, dar trebuie verificat in prealabil cu administratorul locului respectiv.

Cazarepelitoral.ro este un portal de turism care pune la dispozitie cele mai bune oferte de cazare si pachete speciale pentru litoralul romanesc. Site-ul ofera posibilitatea de a gasi oferte de cazare dintre cele mai variate, pe gusturile si posibilitatile fiecarei persoane. In plus, vei putea gasi pe site, prezentarea spatiului, galerie foto, comentarii ale persoanelor care au beneficiat de aceste servicii, adresa de contact si tarifele raportate la fiecare perioada in parte. Gratie conformatiei site-ului, poti face rezervari, iar modalitatea de rezervare este prevazuta pe site pas cu pas. Rezerva din timp vacanta ta perfecta cu cazarepelitoral.ro pentru cea mai buna cazare in Mamaia!

Datele de contact ale firmei Arcadia Events

Adresa firmei: Bvd 1 Mai, Nr. 1, Bl, H9, sc. A, et. 6, ap. 22, Constanta

Telefon: 0723 292 038