Cazanele de abur Compact Sigma, eficiente si moderne

Cazanele de abur Compact Sigma, eficiente si moderneVrei sa achizitionezi un cazan de abur saturat modern, eficient si la un pret avantajos? Firma Compact Sigma din Bucuresti iti sta la dispozitie cu cazane pentru producerea de abur saturat, la cele mai avantajoase preturi! Compact Sigma produce cazane de abur saturat de medie si joasa presiune, ceea ce este un avantaj pentru tine, deoarece poti achizitiona produsele la pret de producator. Aceste cazane pot furniza abur de la 100 la 2500 de kg pe ora, respectiv de la 3000 la 6000 de kg pe ora.

Ce sunt cazanele de abur?

Cazanul este dispozitivul care transfera caldura obtinuta in urma arderii unui combustibil catre apa sau apa si abur. Majoritatea cazanelor sunt realizate din otel sau fonta. Combustibilii folositi pentru incalzire sunt:

– gaz natural;
– combustibil lichid;
– carbune;
– lemn;
– peleti;
– curent electric.

Tipuri de cazane de abur

Exista numeroase tipuri si variante constructive de cazane, ca de exemplu: din fonta, “rapide” cu serpentina si cele fara tevi sau “tubeless”.

Cazanele din fonta sunt alcatuite constructiv din elemente imbinate care formeaza un vas sub presiune ce contine apa, iar gazele de ardere circula la exteriorul acestuia. Aceste cazane au in general capacitati mici, de maxim 5 t/h abur, si functioneaza la presiuni scazute, adica sub 1 bar.

Cazanele denumite “rapide” au serpentina si sunt de tip acvatubular, dar ca dimensiune se apropie de cele ignitubulare. Aceste cazane sunt formate dintr-o serpentina asezata orizontal sau vertical, ce este inconjurata de gaze de ardere, apa fiind pompata sub presiune la interiorul acesteia. Arzatorul este amplasat in partea inferioara a cazanului si este inconjurat de material refractar.

Aceste cazane contin volume de apa de aproximativ 10 ori mai mici decat cele ignitubulare de capacitati similare, si au un raspuns rapid la variatiile de sarcina. Cazanele „rapide” sunt mai scumpe decat cele obisnuite si sunt utilizate in aplicatiile industriale si incalzire speciale, unde se cere abur de calitate superioara la o presiune ridicata.

Cazanele fara tevi sunt formate din doua mantale verticale coaxiale din otel intre care circula apa, iar gazele se afla inauntrul mantalei interioare si in afara celei exterioare. Aceste cazane pot atinge presiuni de 30-35 bar si debite de abur de 7-8 t/h, avand avantajul ca ocupa spatiu restrans.

In zilele noastre, dezvoltarea cazanelor este marcata de costul combustibililor si echipamentul de limitare a emisiilor poluante, toate acestea fiind o consecinta directa a politicilor mondiale privind emisiile de noxe si economia de combustibili. In ceea ce priveste combustibili utilizati, gazul natural castiga din ce in ce mai mult teren in defavoarea combustibililor lichizi sau solizi, care se folosesc tot mai putin datorita pretului ridicat si nivelelor ridicate de emisii poluante pe care le genereaza.

Societatea comerciala Compact Sigma S.A. a fost infiintata in anul 1993. De atunci si pana in prezent, aceasta a devenit cunoscuta pe piata romaneasca in domeniul proiectarii si Cazanele de abur Compact Sigma, eficiente si moderne1productiei de cazane de abur saturat, apa fierbinte si apa calda. Calitatea deosebita a acestor cazane, dublata de pretul atractiv de achizitie a facut din aceasta firma un lider in domeniu.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege cazane de abur saturat Compact Sigma. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Compact Sigma? Suna la numarul 0214-232.004 sau trimite un e-mail pe adresa office@compactsigma.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.