Cazane pe combustibil solid – solutia perfecta

cazane pe combustibil solid

In curand sezonul rece isi va face aparitia cu toate capriciile sale, viscol, ger si temperaturi sub 0o Celsius, iar daca stati la casa, incalzirea pe baza de combustibil solid este solutia cea mai avantajoasa, mai ales in conditiile in care pretul gazelor urca in mod vertiginos. Melinda Instal ofera tuturor celor care doresc o gama variata de cazane pe combustibil solid ce pleaca de la cele pe baza de paleti, lemn, rumegus, pana la cele care functioneaza pe lemn.

3 concepte pentru gama de cazane pe combustibil solid

Toate tipurile de cazane pe combustibil solid sunt concepute in jurul a 3 concepte, siguranta, randament si accesibilitate. Siguranta este primordiala, iar acest aspect este vizibil la toate modelele de cazane pe combustibil solid pe care vi le punem la dispozitie. Siguranta acestor sisteme este asigurata de catre elementele de evacuare dar si de catre structura cazanului in sine. Astfel, fie ca vorbim de sistemele de evacuare ale fumului duale, sau de sistemele de siguranta cu care sunt prevazute anumite modele.

De asemenea, nivelul optim de siguranta al acestor sisteme de incalzire este obtinut si prin utilizarea optima a acestor cazane pe combustibil solid. Astfel, este necesara respectarea indicatiilor de utilizare dar si a specificatiilor din cartea tehnica a fiecarui produs. Orice modificare adusa echipamentului, sau nerespectarea regulilor prevazute in manualele de utilizare pot duce la situatii neplacute. De asemenea, pentru a asigura o buna ventilatie, gurile de aerisire trebuiesc curatate periodic. Astfel se elimina riscul infundarii acestora.

Fiabilitatea este o alta caracteristica a acestor cazane pe combustibil solid. In functie de tipul de combustibil, arzatoarele pot oferi un randament suficient de mare pentru a asigura incalzirea unei case si necesarul de apa calda pentru o gospodarie. Oferim cazane pe combustibil solid ce functioneaza pe mai multe tipuri de combustibil, fie masa lemnoasa debitata la dimensiunile necesare fiecarui echipament, carbuni, brichete de lemn, paleti sau rumegus. Fiecare model are un randament maxim si unul minim, in functie de calitatea combustibilului utilizat. Astfel, petnru a asigura un randament cat mai apropiat de cel maxim, va recomandam sa utilizati combustibil de o calitate cat mai buna, dar si sa respectati indicatiile de utilizare.

Cazane pe combustibil solid accesibile oricui

Accesibilitatea acestor cazane pe combustibil solid pleaca de la ideea de investitie. In conditiile in care pe timp de iarna, factura la gaze pentru o gospodarie poate sa ajunga chiar si la cateva sute de lei, achizitionarea unui sistem de incalzire pe baza de cobustibil solid este o investitie cu un timp de amortizare foarte bun, de ordinul a catorva ani, 4 ani maxim. De asemenea, aceste cazane pe combustibil solid pot fi instalate cu precadere si in zonele care nu beneficiaza de racord la infrastrctura de alimentare cu gaze naturale.

Melinda instal va ofera posibilitatea de a alege produsul dorit dintr-o gama variata de cazane pe combustibil solid, in functie de tipul de combustibil dorit. Asadar, va asteptam cu caldura sa ne vizitati siteul, www.melindainstal.ro pentru a va alege solutia perfecta de incalzire pentru acest sezon rece care e pe cale sa vina.