Cazane pe combustibil solid de la Melinda Instal

10720091Se apropie anotimpul rece, si cu totii stim cat de greu facem fata gerului cumplit de afara. Insa, daca in locuinta avem o temperatura placuta si constanta, aproape ca nici nu simtim cum trece iarna! Daca vreti sa faceti o schimbare in locuinta dvs. si sa alegeti un alt tip de incalzire pentru familia dvs., atunci trebuie sa apelati la compania Melinda Instal pentru cele mai bune cazane pe combustibil solid!

Avantaje cazane pe combustibil solid de la Melinda Instal

Incalzirea locuintei nu este o alegere, ci o necesitate. Insa dvs. puteti alege cum sa va incalziti locuinta. Aveti la dispozitie numeroase variante pe piata, iar Melinda Instal vine sa completeze oferta bogata cu cazane pe combustibil solid. Cele cinci mari tipuri de cazane pe combustibil solid prezentate in cadrul site-ului melindainstal.ro sunt: cazane pe lemne din fonta, cazane pe lemne din otel, cazane pe lemne cu gazeificare, cazane pe rumegus si cazane pe peleti. Cu alte cuvinte, tot lemnul ramane combustibilul de baza, atunci cand vine vorba de o incalzire eficienta si uniforma. Cazanele pe lemne din fonta sunt alcatuite din fonta, asa cum le recomanda si denumirea. Acestea au o rezistenta crescuta la coroziune, un sistem de control aer primar prin regulator de tiraj, un volum mai mare al camerei de ardere, dar si accesorii de curatire si regulator de tiraj, precum si termometru incluse.

Cu cazanele pe lemne din fonta veti face o economie de combustibil semnificativa, insa nici cazanele pe lemne din otel nu sunt mai prejos. Aceste produse dispun de un gratar din fonta si au un randament ridicat, livrandu-se complet asamblate, cu accesorii de curatire, termometru si regulator tiraj incluse. Cazanele pe combustibil solid cuprind si cazanele pe lemne cu gazeificare, extrem de utile, cu un design modern si pana la patru ani garantie, o eficienta de pana la 90 la suta si un focar de dimensiuni mari, unde se pot arde lemne de pana al 50 cm lungime. Cazanele pe peleti fac parte de asemenea din categoria cazanelor pe combustibil solid si au la baza o tehnologie avansata si inovativa, un design modern si fiabil, o autonomie ridicata si un randament de peste 90 la suta. Intretinerea cazanelor pe peleti este minima, usor de executat si nu este nevoie de un specialist pentru a face acest lucru. In plus, cazanele pe peleti utilizeaza numai combustibil ecologic, ceea ce le transforma intr-o alegere perfecta! Nu in ultimul rand, in categoria cazanelor pe combustibil solid includem si cazanele pe rumegus, care functioneaza pe baza de rumegus sau lemn si sunt foarte accesibile ca si pret.

Melinda Instal – alegerea ideala pentru cazane pe combustibil solid

Melinda Instal este compania care va ofera atat cazane pe combustibil solid, cat si alte produse de incalzire, tevi si fitinguri, electrice sau armaturi. La Melinda Instal veti beneficia numai de produse de calitate, in garantie, care nu va vor dezamagi. Alegeti cazanele pe combustibil solid de la Melinda Instal pentru o incalzire eficienta si pierderi minime de caldura!