Cazane lemne – Incalzeste-ti locuinta cu echipamente de la Melinda Instal

10720091Vine iarna si ai nevoie de caldura in casa! Renunta la alimentarea cu gaze naturale in favoarea unor cazane lemne. Ce poate fi mai placut decat sa asculti lemnele cum trosnesc si sa savurezi un ceai fierbinte seara? Alege un cazan din oferta Melinda Instal.

Cazane lemne – produs de calitate de la Melinda Instal

Doteaza-ti locuinta cu cazane lemne pentru a te incalzi la iarna, dar si pentru a avea non-stop apa calda. Gasesti o oferta variata la firma Melinda Instal, produsele provenind de la nume importante in domeniu. Sunt eficiente, fiabile si de calitate! Iata, asadar, trei motive pentru care le trebuie sa le achizitionezi!

Ce trebuie sa mai stii despre cazane lemne? Melinda Instal iti pune la dispozitie si informatiile urmatoare:

– cazanele sunt realizate din fonta, otel si cu gazeificare;

– fiecare model are anumite dotari;

– unele se gasesc in stoc, altele sunt aduse pe baza de comanda;

– au constructie robusta si design modern;

– clientii le primesc impreuna cu accesoriile de curatare;

– in pachet, in afara de cazane lemne, gasesti si: regulator tiraj, termometru, robinet umplere (potrivit modelului ales), panou de comanda.

Acestea sunt doar cateva informatii despre produsul din oferta Melinda Instal. Daca doresti detalii suplimentare, solicita asistenta de specialitate de la reprezentantii companiei mentionate.

De ce sa alegi cazane lemne?

In cazul in care mai ai nevoie de cateva motive pentru a achizitiona cazane lemne, citeste informatiile urmatoare:

– alimentarea cu gaze naturale poate fi oprita din varii motive oricand (avarie, neplata facturilor, conditii meteorologice etc.). Acest lucru inseamna ca, in miez de iarna, ramai fara calda si fara caldura in locuinta. Nu acelasi lucru se intampla daca folosesti cazane lemne;

– poti face rost de combustibil oricand (si primavara, si iarna). Furnizarea gazelor naturale, in schimb, poate fi intrerupta oricand de firma care se ocupa cu asa ceva;

– se monteaza usor si incap in spatiul de care dispui.

Cumpara, spre exemplu, cazanul Heiztech 38KW. Are doua cai de fum, un gratar din fonta, control aer primar prin regulator de tiraj etc. Il primesti complet asamblat. Daca dispui de resurse financiare mai consistente, alege cazanul KDR Plus 2 40KW DEFRO. Acesta este foarte eficient intrucat schimbatorul de caldura special recupereaza energia termica rezultata din gazele de ardere.

Melinda Instal – furnizor de cazane lemne

De aproximativ 20 de ani, compania Melinda Instal se ocupa cu importul si distributia de obiecte sanitare, materiale pentru instalatii, aparate si accesorii pentru incalzire, accesorii pentru baie, produse pentru instalatii de gaz, apa si canalizare. Produsele se gasesc in mai multe centre logistice, depozite deschise prin tara si in showroom-uri. De asemenea, echipa Melinda Instal asigura consultanta de specialitate in domeniu si servicii tehnice, astfel incat clientii sa fie cat mai multumiti. Bineinteles, oferta se adreseaza nu doar persoanelor fizice, ci si persoanelor juridice.

Comanda cazane lemne pentru locuinta ta sau pentru pensiunea pe care o administrezi. Sunt foarte eficiente, au preturi accesibile si rezista o perioada indelungata. Le gasesti in oferta avantajoasa Melinda Instal.

 

Date de contact

Adresa: Odorheiu Secuiesc, str. Beclean, nr. 314

Telefon: 0745.181.932, 0740.150.150, 0745.771.110