Cauti servicii de montaj instalatii solare? Apeleaza la Reuginstal!

captator_tuburi_vidate-500x500Odata cu trecerea timpului, oamenii incearca sa gaseasca solutii din ce in ce mai eficiente si mai ieftine pentru a asigura o incalzire optima a locuintelor. Luand in considerare normele de poluare a mediului si dorinta de a trai intr-o lume mai curata si mai putin poluata, incercam sa apelam la metode de incalzire cu caracter ecologic. Astfel, am ajuns la utilizarea instalatiilor solare; in cazul in care ai nevoie de servicii de montaj instalatii solare, Reuginstal iti vine in ajutor!

Avantajele energiei solare:

  • Inainte de toate, energia solara este gratuita. Prin urmare, vei putea beneficia de o incalzire optima a locuintei tale fara a cheltui niciun ban, atat timp cat este soare afara.
  • Utilizarea energiei solare nu afecteaza mediul – aceasta energie nu polueaza, fiind ecologica.
  • Instalatiile solare nu necesita intretinere – astfel, esti scutit de cheltuielile pe care le-ai face in mod normal ; mai mult decat atat, iti vei recupera suma investita in instalatia solara mai repede decat iti poti imagina.
  • Eficienta – aceasta metoda de incalzire a casei este foarte eficienta, avand in vedere ca toata energia solara ce se rasfrange asupra acoperisului locuintei tale este mult mai mare decat toata energia electrica pe care o consumi in casa ; astfel, vei beneficia de o incalzire rapida si durabila.
  • In plus, energia solara este o metoda moderna de incalzire si este regenerabila; indiferent de cata energie solara utilizezi, aceasta are resurse nelimitate.

Instalatiile de energie solara pot fi utilizate intr-o serie vasta de scopuri, cum ar fi producerea apei calde in locuinte, incalzirea camerelor, incalzirea piscinelor, etc. Exista chiar si instalatii de aer conditionat pe baza energiei solare, utilizate in acest caz la racirea aerului. Mai mult decat atat, prin utilizarea energiei solare, vei putea economisi energia electrica, pentru a o utiliza in timpul anotimpurilor reci, in lipsa razelor solare.

In cazul in care ai nevoie de servicii de montaj al instalatiilor de energie solara, Reuginstal iti sta la dispozitie. Compania ofera servicii de montaj indiferent de marca si modelul produsului, singura conditie fiind ca instalatiile sa fie achizitionate din gama noastra de produse. Montajele realizate sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind durabile, indiferent de complexitatea lucrarii. In plus, ne asiguram ca instalatia montata este testata imediat dupa montaj, pentru a vedea daca aceasta functioneaza la parametri normali.

Pentru a-si cunoaste mai bine instalatia solara si pentru a reusi sa o utilizeze fara probleme, le oferim clientilor nostrii si manuale cu instructiuni specifice fiecarui model, pentru ca acestia sa asigure o buna intretinere, ce va duce la o perioada de viata mult mai mare a produselor si a lucrarii in sine. Pe langa lucrarile de montaj instalatii solare, oferim si lucrari de intretinere, in acelasi scop.

Alege o metoda moderna si eficienta de incalzire a locuintei tale, fara a cheltui prea multi bani! Apeleaza la serviciile de montaj instalatii solare Reuginstal! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele oferite sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Reuginstal, date de contact:

Adresa sediu firma:

Focsani, str: Av. Muntenescu, nr: 22, jud: Vrancea

Persoana de contact:

Ripeanu Eugen

Telefon:

0726109867

Fax:

0337814093

E-mail:

eugenripeanu@gmail.com

 

Articol oferit de zoom-biz.ro.