Cauti o saltea uz medical? Hoba Ecologic iti vine in ajutor!

saltea uz medical    Persoanele care lucreaza intr-o unitate medicala stiu cat de dificil este sa intretii toate obiectele cat mai curate pentru noii pacienti si sa indepartezi riscul raspandirii anumitor microbi. Foarte multe dintre obiectele aflate intr-o unitate medicala sunt extrem de dificil de dezinfectat; de aceea, au fost gasite solutii special concepute pentru astfel de locatii. Din aceasta gama de solutii fac parte si piese de mobilier; in cazul in care vrei sa te asiguri ca pacientul tau se va simti confortabil si in siguranta pe intreaga perioada a sederii, asigura-i o saltea uz medical. In cazul in care nu stii de unde ai putea face rost de astfel de produse, iti recomandam sa arunci o privire peste ofertele propuse de firma Hoba Ecologic!

Ce avantaje iti ofera o saltea uz medical?

Saltelele pentru uz medical sunt special concepute pentru a facilita activitatile de zi cu zi dintr-o unitate medicala si pentru a-i ajuta pe pacienti sa se simta confortabil si in siguranta. Saltelele medicale sunt mult mai usor de intretinut si nu necesita eforturi speciale sau produse de curatare scumpe pentru a fi dezinfectate si curatate; astfel, te ajuta si sa economisesti resursele financiare pe care le-ai fi utilizat in mod normal pentru a achizitiona solutii de curatare.

Saltelele pentru uz medical sunt produse igienice; astfel, pot fi curatate fara a fi indepartate de pe paturi. Prin urmare, aceste produse te ajuta sa economisesti si timp, dar si personal: angajatii tai isi vor mai aerisi programul zilnic si se vor putea ocupa mai atent de pacienti. Saltelele pentru uz medical au o structura unica, special conceputa pentru saltelele din unitatile medicale, care nu permite patrunderea substantelor lichide in saltea, dar nici a altor tipuri de substante.

 Alege o saltea uz medical comercializata de Hoba Ecologic!

Compania Hoba Ecologic iti sta la dispozitie cu saltele pentru uz medical de import, marca Jarven (unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu). Acest model de saltea este unic pe piata de specialitate, fiind imbracata cu un material numit Lentex, ce are urmatoarele caracteristici: impermeabil, patentat si brevetat. Acest material nu permite patrunderea substantelor de niciun tip in interiorul saltelei si este foarte usor de curatat.

Materialul Lentex utilizat pentru a acoperi saltelele este un material rezistent si eficient impotriva lichidelor; acesta acopera saltelele fara a crea nicio cuta. Astfel, structura exterioara a saltelelor va fi una extrem de confortabila pentru pacienti, iar riscul infectiilor cauzate de substantele reziduale va  fi eliminat.

Compania Hoba Ecologic Air System iti sta la dispozitie cu o gama variata de solutii pentru unitatiile medicale, incepand de la mobilier si continuand cu aparatura medicala, truse de prim ajutor, accesorii si consumabile noi, reconditionate sau in regim second hand. Mai mult decat atat, Hoba Ecologic Air System le vine in ajutor si persoanelor care nu au nicio legatura cu spatiile medicale, comercializand produse de curatenie si odorizare, dotari si piese de mobilier pentru o gama variata de spatii, aparate de climatizare, echipamente de incalzire, dar si o gama variata de produse pentru casa si gradina.

Alege si tu o saltea uz medical oferita de Hoba Ecologic Air System! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei: www.oferta-europeana.com!