Cauti un producator ignifuganti? Mopeka Impex!

producator ignifugantiLemnul este un material excelent de constructii, cu proprietati unice si un design aparte. Lemnul este un bun izolator termic si fonic, fiind totodata si un material extrem de versatil. Mai mult, constructiile din lemn sunt mai ieftine cu pana la 50% decat cele din beton sau caramida.

Pe scurt, atunci cand optezi pentru lemn ca metarial de constructii, obtii beneficii majoare din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, exista un mare dezavantaj: lemnul se aprinde foarte repede in cazul unui incendiu.

Pentru o protectie eficienta impotriva focului, lemnul trebuie tratat cu substante inhibitoare de flacara, menite sa intarzie aprinderea materialului si deci, viteza de propagare a unui eventual incediu. Procedeul poarta denumirea de ignifugare.

Asadar, daca doresti sa maresti rezistenta lemnului la ardere, utilizeaza solutii ignifuge. Nu ai gasit inca un producator ignifuganti care sa-ti puna la dispozitie nu numai produse eficiente ci si preturi competitive? Solutia o gasesti la Mopeka Impex, companie specializata in dezvoltarea, cercetarea, productia si comercializarea  de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice pentru diferite industrii.

Mopeka Impex, producator ignifuganti, pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de solutii eficiente pentru tratarea lemnului. Produsele pot fi aplicate atat pentru constructii rezidentiale (case de vacanta din lemn), cat si pentru depozite, magazii, elemente de constructie (tavane sau mascari finisaje);

Producator ignifuganti, Mopeka Impex-Solutia pentru tratarea lemnului!

Sa recunoastem: in fata unui pericol nu esti niciodata suficient de pregatit. Anual in Romania au loc mii de incendii in urma carora la fel de multe familii raman fara un acoperis deasupra capului. Odata izbucnit un incendiu, cu greu mai poate fi stins, chiar si in ciuda unei interventii rapide a pompierilor. Pagubele incendiilor nu se limiteaza doar la pagube materiale enorme ci si la pierderi de vieti omenesti.

De ce este importanta ignifugarea?

Deoarece materialele de constructii din lemn fac parte din clasa C4 de combustibilitate (usor inflamabile), constructiile din lemn se numara printre cele mai des afectate de incendii. O tigara aprinsa lasata nesupravegheata, un cos infundat, un sistem de incalzire defect, un foc pus intentionat, toate acestea sunt doar o mica parte din cauzele izbucnirii flacarilor.

Ce presupune procesul de ignifugare?

Prin ignifugare se obtine o intarzire semnificativa a declansarii arderii, astfel incat ramane suficient timp la dispozitie pentru a impiedica declansarea si extinderea  focului. Ignifugarea este o solutie optima atat pentru constructiile noi si vechi, precum si pentru constructii provizorii.

Ignifugarea materialului lemnos se realizeaza prin trei metode: prin scufundarea lemnului in solutia ignifuga, prin pulverizare si nu in ultimul rand, prin pensulare.

Mopeka Impex, producator ignifuganti

Solutiile ignifuge propuse de Mopeka Impex, poducator ignifuganti, sunt adecvate tuturor procedeelor. Cu alte cuvinte, indiferent de metodele alese pentru tratarea lemnului, compania timisoreana iti ofera accesul la o gama completa de solutii ignifuge, realizate dupa cele mai stricte cerinte in domeniu.

De ce trebuie sa alegi produsele Mopeka Impex? Societatea noastra este unul dintre cei mai importanti producatori de ignifuganti din Romania, cu un portofoliu impresionant de clienti. Solutiile ignifuge produse de Mopeka Impex se utilizeaza nu numai la tratarea lemnului si derivatelor, ci si la tratarea materialelor textile.

Dincolo de diversitate, Mopeka Impex, producator ignifuganti, iti pune la dispozitie si preturi avantajoase. Pentru a consulta intregul catalog de solutii ignifuge, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.