Cauti manometre? Alitatun iti vine in ajutor!

manometre      In momentul in care ai nevoie de manometre, trebuie sa apelezi la sfaturile unui profesionist in domeniu, pentru a afla care este modelul ce se potriveste cel mai bine cu tipul de activitate pe care urmeaza sa il intreprinzi. Mai mult decat atat, un alt aspect caruia trecuie sa ii acorzi o atentie crescuta este calitatea manometrelor; pentru a vedea daca manometrele pe care urmeaza sa le achizitionezi sunt superioare din punct de vedere calitativ, trebuie sa aflii cat mai multe informatii. In acest scop, compania Alitatun iti sta la dispozitie; atat in momentul in care ai nevoie de servicii de consultanta, cat si in momentul in care iti doresti sa achizitionezi un manometru!

Afla mai mult despre manometre!

Cum aflii daca un manometru indeplineste toate conditiile necesare pentru a asigura un mod de functionate optim? Cum alegi manometrul ideal tipului de activitate pe care il intreprinzi? Cum poti obtine cea mai buna oferta, beneficiind de un raport calitate – pret excelent? Raspunsurile la aceste intrebari au toate un factor comun: firma Alitatun. Personalul firmei iti sta la dispozitie atat cu manometre, cat si cu sfaturi in legatura cu alegerea acestora, dar si in legatura cu modul lor de utilizare.

Alegerea unui manometru nu este foarte dificila, in momentul in care ai cunostiinte minime in domeniu; aspectele de care va trebui sa tii cont sunt modul de instalare potrivit aplicatiei, precizia pe care o ofera, dar si conditiile de lucru pentru care sunt concepute. Exista diferite tipuri de manometre, concepute pentru diferite tipuri de conditii de lucru; astfel, poti alege manometre utilizate in medii corozive sau in medii puternic corozive, altele sunt utilizate pentru fluide cu sedimente.

Manometre oferite de Alitatun

Compania Alitatun iti pune la dispozitie o gama variata de manometre:

–         Manometre presiune – manometrele presiune pune la dispozitie de Alitatun sunt impartite in mai multe categorii; astfel, vei avea de ales intre manometre de tip Open-Front si de tip Solid Front, manometre de presiune diferentiala, manometre de test, manometre de joasa presiune, manometre cu carcasa patrata sau manometre standard.

–         Manometre diferentiale – manomentrele de acest tip sunt utilizate pentru a masura diferenta de presiune dintre doua pncte ale unui gaz sau ale unui lichid; gama Alitatun cuprinde manometre cu diafragma, manometre cu burduf, manometre cu capsula etc.

–         Manometre de test –  acest tip de manometru este utilizat in cele mai multe cazuri in laboratoare, dar si in medii industriale, deoarece asigura o acuratete ridicata a masuratorii.

–         Manometre cu lichid – manometrele cu lichid sunt utilizate in masurarea presiunii fluidelor sau pentru testele de laborator. Acestea sunt produse de compania Te.Ma., fiind superioare din punct de vedere calitativ.

–         Manometre pentru gaz – cand vine vorba de acest tip de manometre, vei avea de ales intre manometre cu burduf si manometre cu capsula. Modelele difera, in functie de scalele de presiune acceptate si in functie de forma.

–         Manometre cu diafragma – aceste produse sunt foarte usor de protejat impotriva suprapresiunii, fiind disponibile in schimbul unor preturi extrem de avantajoase.

–         Manometre Solid Front – utilizate in mediile agresive din punct de vedere chimic.

Alege manometre Alitatun! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.alitatun.ro!