Cauti un club fitness chiar in Berceni?

club fitness berceni

CLUB FITNESS BERCENI reprezinta o preluare si o extindere a excelentei, cultivata in ultimii 10 ani de catre clubul BERY FITNESS & SPA.

Club fitness Berceni isi are locatia in strada Tr. Magurele nr. 244 A (cartier Berceni, langa magazinul PLUS). In cadrul Club fitness Berceni, cei care cred in deviza „Sanatate prin miscare” pot sa ia lectii de inot sau sa practice fitness si aerobic. Conditiile de exceptie sunt completate de posibilitatea de relaxare in cadrul unui jacuzzi, avand un diametru de 3 m, sau in cele trei saune, dintre care doua sunt uscate si una este umeda.

Confortul si conditiile excelente sunt asigurate din primul minut al sosirii. Club fitness Berceni dispune de o parcare privata de peste 1000 mp.

Bazine si ore de inot si de aqua-gym

Noi, cei de la Club fitness Berceni stim ca majoritatea celor interesati de locatiile de fitness, apreciaza in mod deosebit oferta bazinelor de inot din cadrul clubului nostru. De aceea, ne straduim sa asiguram si sa mentinem un nivel ridicat al cursurilor de inot, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cei avansati se pot bucura de conditiile de antrenament oferite de bazinul mare, dotat cu trei culoare, in timp ce bazinul mic este un mediu ideal pentru orele de initiere in tainele inotului si pentru ore de aqua-gym. Sa amintim ca instructorii nostri de inot sunt profesionisti desavarsiti.

Siguranta, confortul si protectia celor care ne viziteaza la Club fitness Berceni sunt la fel de importante precum nivelul de performanta asigurat de bazinele de inot din cadrul clubului.

Clubul fitness Berceni a investit in sisteme automatizate care asigura o evaluare riguroasa si permanenta a calitatii apei din cele doua bazine, astfel incat in cei 6 ani de functionare nu s-a inregistrat nicio reclamatie legata de calitatea apei. Analizele de conformitate se efectueaza zilnic la nivel intern, iar lunar, un laborator omologat emite o certificare separata.

Clubul fitness Berceni care isi desfasoara activitatea sub brandul de renume Bery Fitness & Spa este mandru de calitatea conditiilor oferite in cadrul cursurilor de inot. Astfel, copiii dispun de vestiare separate de cele ale adultilor si sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, dusuri si foenuri. Intreaga activitate a copiilor este monitorizata prin camere video si poate fi urmarita, in direct, de catre insotitorii lor care dispun de doua display-uri de mari dimensiuni montate in sala de asteptare.

Vestiarele adultilor insumeaza 230 mp si dispun de dotari corespunzatoare, respectiv cabine de dus si uscatoare.

Oferta de fitness si cardio, la standarde de calitate

Asigurarea unor conditii desavarsite si pe segmentul de fitness este o preocupare constanta. Sala de 400 mp dispune de un sistem de sonorizare si de climatizare care asigura confortul deplin al celor care au ales sa petreaca un timp de calitate, conform devizei noastre „Sanatate prin miscare”. Sala de fitness si cardio a Club fitness Berceni este dotata cu aparate de forta si isotonice, benzi de alergare, biciclete si cross-steppere.

Orele de aerobic sunt gazduite de o sala de 105 mp, special amenajata pentru programe de Zumba, Pump, Tae Bo, Step&Tone, Pilates si Cardio Tone.

Nicio grupa de varsta nu este omisa din programul Club fitness Berceni, astfel incat seniorii beneficiaza de un program special dedicat numai lor, sub numele de Senior Fit.