Cataloginox.ro – Avantaje bara inox satinat

Cataloginox.ro - Avantaje bara inox satinatBara inox satinat se foloseste cu succes pentru a realiza balustrade, fie de interior, fie de exterior sau chiar pentru piscine. Datorita faptului ca sunt confectinate din otel inoxidabil, aceste bare sunt deosebit de rezistente, durabile, dar au si un aspect estetic placut, dand eleganta si mult bun gust oricarui tip de amenajare.

Daca ai si tu nevoie de o bara din inox satinat, nu ezita sa intri online si sa rasfoiesti Cataloginox.ro pentru a gasi exact produsele necesare. Pe langa barele din inox vei vedea ca aceasta companie iti pune la dispozitie o multime de alte articole de calitate, majoritatea fiind importate din Italia.

Ce este o bara inox satinat?

Bara din inox este confectionata din otel inoxidabil cu un adaos de crom, care poate fi mai mare de 12%. De ce se procedeaza astfel? Pentru o rezistenta mai ridicata si pentru durata mai mare de viata.

Totodata cromul este cel care stabilizeaza oxidul de crom pe material, in strat subtire, ceea ce face ca otelul inoxidabil sa straluceasca. Acest strat este impermeabil atat la apa, cat si la aer si protejeaza foarte eficient materialul de dedesubt. Se intampla adesea ca o balustrada din inox sa se zgarie, insa stratul de oxid de crom va repara aceste defecte.

Atunci cand se produc barele de inox mai pot fi adaugate si alte elemente cum este aluminiul, nichelul, titanul, siliciul, cuprul, azotul sau molibdenul.

Clasificare bara inox satinat

Barele din inox sunt produse cu diferite sectiuni, iar unele dintre cele mai comercializate sunt:

Bara inox rotunda. Este una dintre cele mai utilizate tipuri de bara din inox, fiind deosebit de eleganta si se foloseste pentru amenajari.

Bara inox patrata. Este o bara din inox, plina, si poate avea diverse dimensiuni.

Bara inox dreptunghiulara sau platbanda. Sectiunea este dreptunghiulara. Barele sunt laminate, in general, la cald.

Bara inox hexagonala. Clasele si dimensiunile acestui tip de bara sunt variate pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

Unde se utilizeaza toate aceste bare din inox? In toate ramurile industriale. De ce? Deoarece au niste proprietati fizico-chimice care le confera rezistenta la coroziune, dar le face si foarte usor de prelucrat.

Astfel, barele din inox se utilizeaza la:

– fabricarea flanselor pentru tevi;

– confectionare de produse pentru diverse instalatii din industria chimica si cea petrochimica;

– industria constructoare de masini;

– ansamble speciale pentru industria mobilei;

– elemente pentru constructii;

– fabricarea de elemente de legatura cum sunt suruburile.

Avantaje bara inox satinat

Barele din inox se gasesc fie in varianta satinata, fie in cea lucioasa si prezinta urmatoarele avantaje:

– rezistenta;

– durabilitate;

– aspect estetic elegant;

– sunt ideale pentru amenajari interioare si/sau exterioare;

– se intalnesc intr-o gama variata de forme si dimensiuni, una dintre cele mai des utilizate bare din inox fiind cea rotunda;

– se monteaza usor;

– se intretin usor;

– se prelucreaza usor;

– ofera siguranta unei lucrari;Cataloginox.ro - Avantaje bara inox satinat (2)

– au preturi avantajoase;

– se gasesc pe Cataloginox.ro;

– sunt livrate rapid printr-un curier.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege bara inox satinat de la Cataloginox.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Cataloginox.ro? Pentru detalii, suna la numarul 0755 098 098 sau trimite un e-mail pe adresa cataloginox@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.