Castel Distribution, ajutorul tau cand vine vorba de instalatii!

castel distributionVrei sa-ti innoiesti instalatia electrica si ai nevoie de mai multe produse precum un tablou electric, un transformator, dar si de scule speciale pentru electricieni, astfel incat lucrarea sa iasa ca la carte? Sau poate ca esti in cautare de diverse tipuri de cabluri  si nu stii de unde sa le cumperi cat mai rapid si ieftin. Este cazul sa intri si tu online, in magazinul Castel Distribution, sa-ti alegi exact produsele de care ai nevoie si sa te apuci de treaba. Sa ai spor, numai cu produsele de la Castel Distribution!

Cine este Castel Distribution?

Daca nu ai auzit pana acum de Castel Distribution, este cazul sa faci cunostinta. Este vorba de o companie din Bucuresti care de foarte multi ani, mai exact din anul 2002, ofera spre vanzare numeroase tipuri de instalatii ce se pot folosi in segmente diferite: rezidential, industrial – fie ca este vorba despre un domeniu de talie mica sau despre unul de talie mijlocie -, dar si retail.

Domeniul instalatiilor este unul vast, insa Castel Distribution iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie. Verifica si tu oferta companiei si convinge-te! Ai gasit ceva ce te intereseaza si vrei sa comanzi? Este chiar foarte simplu: poti sa plasezi comanda online, pe site-ul Castel Distribution, poti trimite comanda pe e-mail sau chiar telefonic, depinde cum iti este mai confortabil.

Cum sunt livrate produsele? Prin curier rapid, in toata tara. Daca in schimb esti din Bucuresti, Castel Distribution iti aduce personal produsele comandate, in mod gratuit. Desigur, daca esti din orasele din preajma Bucurestiului si comanda ta de produse este mare, Castel Distribution ti-o va livra gratuit, astfel incat tu sa te bucuri de preturi bune, de calitate si de rapiditatea serviciilor.

Care este oferta de produse Castel Distribution?

Castel Distribution iti pune la dispozitie mai multe categorii aparte de produse, dupa cum urmeaza:

  1. Instalatii electrice. In aceasta categorie includem cablurile de bransament, tablourile generale de comanda, paratraznete, prizele de pamant, aparataj clasic si modular, corpuri de iluminat pentru domeniul industrial sau pentru retail, protectie pentru circuitele electrice, cabluri, conductori si trasee pentru acestea din urma;
  2. Instalatii curenti slabi. In magazinul Castel Distribution gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru instalarea internetului, pentru serviciile de telefonie, de securitate, CATV sau supraveghere video;
  3. Instalatii termice si sanitare. Instalatii pentru apa calda sau apa rece, robineti, fitinguri sau bare colectoare, toate aceste articole de calitate superioara iti sunt oferite la preturi imbatabile;
  4. Instalatii de evacuare a apelor uzate. Drenuri, bazine rezervoare pentru stocare, statii de epuare, tevi si fitinguri, de toate gasesti pe castel.ro.

Castel Distribution, cu sediul in localitatea Popesti Leordeni, nu este orice magazin online, vorbim despre un magazin, o companie care de mai bine de 4 ani ocupa Locul 1 in Top Afaceri Romania, bunurile de uz gospodaresc realizate fiind de calitate superioara si apreciate de catre toti clientii.

Daca ai si tu nevoie de diverse articole pentru instalatiile casei tale, nu ezita sa iei legatura cu echipa Casel Distribution si sa-ti cumperi doar ce-i mai bun!