Cassa Dekor: Case din caramida la rosu in Maramures

Cumpararea unei case sau apartament poate fi extrem de dificila datorita preturilor ridicate existente pe piata imobiliara din Romania si desigur datorita situatiei financiare precare cu care toti romanii se confrunta. Dar, daca sunteti la inceput de drum si va doriti o viata independenta in care sa puneti bazele unei familii, atunci puteti opta pentru constructia unei case la rosu. Acest fenomen vine cu o serie de avantaje importante precum: posibilitatea realizarii unei locuinte pe placul dumneavoastra din moment ce proiectul de constructie va fi realizat in functie de cerintele pe care le aveti, costuri scazute cassa dekordatorita etapizarii constructiei si calitate crescuta oferita de materialele utilizate.

Avantajele expuse mai sus reprezinta doar o mica parte din beneficiile ce sunt legate de constructia unei case la rosu. Cassa Dekor este o companie ce vine in ajutorul celor interesati in executarea unui astfel de proiect, oferind mana de lucru cu experienta si profesionista impreuna cu toate conditiile ireprosabile necesare unei constructii ca la carte. Cassa Dekor construieste case din caramida la rosu in Maramures avand la activ numeroase proiecte finalizate cu succes.

Casele la rosu sunt acele constructii care contin fundatia, structura zidurilor si izolarea hidro-fungica a acestora, constructia stalpilor si a centurilor din beton armat si scheletul din lemn al acoperisului, impreuna cu tiglele metalice montate si a accesoriile acestora. Asadar casa la rosu este cea mai simpla forma de constructie a unei case pentru ca nu include instalatiile si finisajele necesare. Acestea pot fi realizate ulterior ceea ce inseamna ca investitia dumneavoastra se va face treptat si in functie de bugetul disponibil.

Dupa cum am precizat, Cassa Dekor executa case din caramida la rosu. Casele din caramida sunt acele constructii rezistente, durabile si calduroase care promit pastrarea caldurii pe timp de iarna si racoarea mult dorita in timpul zilelor toride de vara. Casele din caramida sunt cele mai sigure si confortabile locuinte fiind preferate, in comparatie cu locuintele moderne.

Cassa Dekor ofera preturi avantajoase pentru toate proiectele executate impreuna cu calitatea crescuta, ireprosabila. Personalul companiei este experimentat si profesionist activand in domeniul constructiilor de peste 10 ani. Cassa Dekor realizeaza case din caramida la rosu in Maramures executand proiecte ce sunt stabilite de comun acord cu viitorii beneficiari.

In afara caselor din caramida la rosu, Cassa Dekor realizeaza si case din lemn si zidarie, case la cheie, sau case semifinisate. Desigur pentru mai multe detalii nu ezitati si contactati personalul companiei utilizand datele de contact ce sunt dispuse in josul prezentului articol.

Daca doriti sa vizualizati modele de case din caramida la rosu sau la cheie ce au fost executate, accesati site-ul oficial Cassa Dekor unde o galerie este disponibila. Tot prin intermediul paginii web puteti accesa lista serviciilor oferite de Cassa Dekor precum si lucrarile ce pot fi solicitate. Pentru a solicita o oferta sau pentru lista tarifelor practicate va trebui sa contactati un reprezentant al firmei care o sa va stea la dispozitie cu asistenta tehnica, informatii utile si raspunsuri clare si prompte la intrebarile dumneavoastra.

Cassa Dekor, contact:

Satu Nou de Jos, nr. 86
Jud. Maramures

RO 21333873
J24/514/2007

Tel: 0756 322 811 – Orange
0737 143 094 – Vodafone

Email: office@casa-ieftina.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.