Casele de marcat ECR Distribution!

16c9575764d28fa3a6b6f0ff6210330dDaca esti in cautarea unor case de marcat ieftine sau second-hand, ECR Distribution iti ofera o gama variata de modele atat pentru magazine mici, cat si pentru cele mijlocii. Utilizarea caselor de marcat este obligatorie potrivit legii pentru operatiunile de vanzare-cumparare. Oferta companiei ECR Distribution cu privire la aceste aparate fiscale este atractiva, preturile fiind mai mult decat avantajoase, pentru toate buzunarele. Casele de marcat pot fi utilizate in magazine mici si mijlocii, dar si in spatii precum restaurante, saloane de infrumusetare si multe altele. Diversitatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit. In functie de cerintele si nevoile tale, poti opta pentru case de marcat portabile, cu dimensiuni medii sau de marime mai mare. Gama de produse de acest fel se adreseaza tuturor societatilor care au obligatia de a emite bon fiscal la vanzare.

Meniul dispozitivelor este in limba romana si prin intermediul acestora, clientii au posibilitatea de a plati in 3 moduri, si anume: numerar, cu cardul sau bonuri de masa. Alimentarea se poate realiza cu ajutorul unui acumulator incorporat. Casele de marcat ECR Distribution prezinta posibilitatea de a fi utilizate separat, sau impreuna cu alte aplicatii de tip software. Prevazute cu o serie de functii si sisteme in scopul unei functionari simple si eficiente, cu obtinerea celor mai bune rezultate, casele de marcat pot fi conectate la alte tipuri de echipamente si dispozitive fiscale, cum ar fi cantarul, scanner-ul pentru codurile de bare etc. Casele de marcat second-hand se afla in stare perfecta de functionare, au toate avizele si indeplinesc toate conditiile impuse de lege in acest domeniu. Casele de marcat sunt pregatite de functionare, sunt conforme cu legislatia romaneasca si memoria lor este reinnoita cu articolele pe care tu le ai in gestiune. ECR Distribution iti pune la dispozitie case de marcat ieftine, dar care dispun de toate functiile de inregistrare si eliberare de bonuri/chitante, cu role de hartie de calitate si imprimare clara.

Infiintata in Timisoara, compania ECR Distribution comercializeaza case de marcat si ofera servicii de reparatii pentru acestea. Produsele apartin unor marci cunoscute in domeniu, sunt rezistente si practice, apartinand ultimei generatii. ECR Distribution ofera solutii pentru gestiunea fiscala a societatilor din toate domeniile de retail si servicii HoReCa si alte servicii pentru care legea impune utilizarea datelor fiscale. Contractele de service se incheie atat pentru perioada de garantie, cat si pentru cea din post-garantie. Personalul inregistreaza articolele comercializate si repara eventualele defectiuni, inlocuind piese uzate sau non-functionale.

Pentru detalii suplimentare si informatii cu privire la modelele disponibile, nu ezita sa accesezi site-ul oficial al companiei. De asemenea, poti solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei ECR Distribution. Alege modelul care este cel mai potrivit pentru afacerea ta numai din cadrul firmei ECR Distribution. Personalul companiei iti ofera informatii pentru a alege cel mai potrivit dispozitiv pentru afacerea ta sau privind termenii pentru incheierea unui contract de service in legatura cu casele de marcat. Achizitioneaza casele de marcat de calitate oferite de ECR Distribution pentru ca totul sa se desfasoare in parametrii legali.

Datele de contact ale firmei ECR Distribution:

Adresa firmei: Str. Albinelor, Nr. 31, Ap.2, Timisoara

Telefon: 0356 469 500