Case de marcat second-hand de la Ecr Distribution

Casele de marcat sunt necesare in cadrul oricarei afaceri ce implica vanzarea de produse sau oferirea de servicii catre clientii din Romania si nu numai. Fara o casa de marcat, afacerea este frauduloasa, administratorul ei riscand amenzi, sanctiuni sau chiar dosar penal si/sau pedeapsa penala. Casele de marcat furnizeaza bonul fiscal ce este acordat cumparatorului, si care reprezinta dovada ca produsul in cauza a fost achizitionat din cadrul companiei respective. Acest bon fiscal este extrem de important, in lipsa lui neputandu-se dovedi apartenenta unui produs. Mai mult, anumite companii acorda garantia produselor pe baza bonului fiscal, ceea ce inseamna ca pierderea acestuia implica si pierderea garantiei.

Avand in vedere aceste aspecte, putem afirma faptul ca o casa de marcat este importanta atat pentru distribuitor cat si pentru client in aceeasi masura. Clientii nu trebuie sa accepte produse in lipsa bonului fiscal, iar companiile nu trebuie sa vanda produse fara ca acestea sa treaca prin casa de marcat. In caz contrar, vorbim de evaziune fiscala si riscuri majore pentru cei ce o practica. Asadar, daca doriti achizitionarea unor case de marcat, atunci va recomandam serviciile companiei Ecr Distribution, care va ofera case de marcat in regim second hand.

Casele de marcat sunt de mai multe tipuri si modele, fiecare produs fiind oferit pentru diverse tipuri de activitati. In functie de dimensiunea companiei, de afacerea in cauza sau de alte aspecte financiare, sunt necesare case de marcat mai putin performante sau cu solutii tehnologice avansate. In cazul in care va doriti o casa de marcat clasica, la preturi avantajoase, atunci casele de marcat second-hand vor fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Aceste case de marcat sunt perfect functionale si sunt oferite in cea mai buna stare, cu garantie proprie.

Casele de marcat folosesc doua role de hartie pentru imprimat. Modelele pe care le comercializeaza compania Ecr Distribution corespund utilizarii in magazine mici si medii, spatii comerciale mai mari, chioscuri si alte unitati. Casele de marcat second-hand sunt preluate de la societati care isi achizitioneaza unele noi, din nevoia sau dorinta unei tehnologii mai avansate sau in urma modificarii dimensiunii afacerii. Memoria acestora este reinnoita cu articolele pe care dumneavoastra le aveti in gestiune si sunt pregatite pentru functionare. Ecr Distribution va pune la dispozitie case fiscale conforme cu legislatia romaneasca, utilizate un numar mic de ani si care se afla in buna stare de functionare.

Chiar daca vorbim despre case de marcat in regim second hand, trebuie sa stiti ca toate produsele sunt comparabile cu cele noi, personalul Ecr Distribution asigurandu-se de buna functionare a acestora, dar si de reconditionarea si imbunatatirea caracteristicilor tehnice. Pentru a achizitiona o casa de marcat second hand Ecr Distribution, va trebui sa accesati site-ul oficial al companiei unde puteti vizualiza lista completa a produselor disponibile, dar si preturile fiecaruia in parte. Alegeti casa de marcat care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, dupa care plasati comanda sau contactati un reprezentant Ecr Distribution. Acesta va sta la dispozitie cu orice detaliu suplimentar, dar si cu asistenta tehnica de specialitate.

Ecr Distribution, date de contact:

STR.ALBINELOR NR.31 AP.2
TIMISOARA, 300424
TEL : 0356-469500
FAX : 0356-469501
Gsm: 0744-629434
E-mail: ecrdistribution@yahoo.com

STR.PARIS NR.2A CAM.420
CLADIREA REGISTRUL COMERTULUI TIMISOARA
Gsm: 0744-629426

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.