Casa de Tapet Franchise – De ce sa alegeti fototapetul pentru locuinta dumneavoastra ?

fototapetSe aplica pe orice suport, de la tencuieli, suprafete vopsite, panouri prefabricate, beton, caramida, beton celular, chirpici finisat cu baza de lut, iar operatia de aplicare este relativ usoara, in sensul ca nu necesita o indemanare deosebita si nici materiale costisitoare. Este vorba, bineinteles, de tapet. Tapetul reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de decorare a peretilor fiind mult mai interesant si mai personal fata de clasica vopsea lavabila sau fata de alte elemente folosite pentru acoperirea peretilor. Cu un pas inaintea tapetului, mult mai interesant in design si aspect, este fototapetul. Fototapetul constituie o modalitate moderna de a decora peretii si alte suprafete drepte din casa. Un astfel de accesoriu este usor de folosit, are un pret accesibil si poate transforma complet aspectul unei incaperi.

Daca vreti sa dati un nou aspect locuintei dumneavoastra, punand in valoare viziuni moderne in materie de design interior, de acum inainte puteti realiza tot ceea ce va doriti gratie serviciilor companiei Casa de Tapet Franchaise. Fie ca va alegeti un fototapet sau de ce nu, mai multe, locuinta dumneavoastra se poate transforma in locul pe care il doriti, locul in care fiecare zi petrecuta va fi una de vis, cu iz de vacanta. Fototapetul va fi ales in functie de preferinte, dar si in functie de camera careia ii este destinat. Exista foarte multe modele de fototapet, iar marele avantaj este ca va puteti crea propriul model.

Spre deosebire de tapetul obisnuit, fototapetul are cateva caracteristici inedite care il vor transforma intr-o alegere perfecta. Iata care sunt cele cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti fototapetul Casa de Tapet Franchise pentru locuinta dumneavoastra:

– Este mult mai personal pentru ca, dupa cum insusi numele sugereaza, modelele (imaginile) pot fi cele dorite de catre client. Imaginile sunt prelucrate si adaptate de catre specialistii care vor tine cont de preferintele dumneavoastra, dar si de caracteristicile camerei in sine

– Poate fi utilizat si pentru a acoperi alte suprafete drepte fiind perfect in proiectele de reconditionare a mobilierului, a usilor sau a altor obiecte

– Este modern

– Spre deosebire de tapetul din hartie, fototapetul este confectionat din vinil, ceea ce inseamna ca este mult mai rezistent si in acelasi timp mai usor de intretinut. Este rezistent la apa, lucru care il face o alegere ideala pentru baie

– Se monteaza cu usurinta

fototapet2– De obicei este folosit pentru acoperirea in scop decorativ a unui singur perete insa, in functie de imaginea sau imaginile alese se poate aplica pe toti peretii unei camera.

– Fototapetul are imagini dintre cele mai diversificate, pentru a satisface toate gusturile. Gasesti modele cu animale, masini, modele tehnice, modele culinare, desene animate si personaje din povesti, peisaje din natura, peisaje urbane, figuri de oameni celebri, modele abstracte, plante etc.

Pentru mult mai multe informatii, Casa de Tapet Franchise va asteapta la sediul companiei. Puteti alege de aici produse pentru copilul dumneavoastra. Copiii vor sa se bucure de libertate oriunde si oricand doresc. Ei sunt mereu atrasi de obiecte colorate, fie ele inauntru sau in afara locuintei. Este intelept a-i incuraja sa se lase purtati de “vraja”, imaginatia lor sa zburde, sa se bucure de obiecte naturale si lucruri distractive. Daca va doriti ca ei sa petreaca mai mult timp in camera, va trebui ca spatiul in care locuiesc sa-l transformati intr-un loc de joaca si totodata un mediu interesant. Pentru a crea aceste ambiante, la compania din Bacau gasiti o gama diversificata de fototapet pentru cei mici.

Date de contact:

Str. Stefan cel Mare nr. 28, Bacau, Bacau

Telefon: 0731 343 901

Fax: 0236 313 901

Email: office@casadetapet.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.