Casa de Tapet Franchise – culori si texturi inedite!

Tapet-teflonat-AT78nDaca vrei sa decorezi camerele cu tapet, unul dintre modelele de tapet comercializate de Casa de Tapet Franchise este tapetul teflonat. Indiferent de spatiul care doresti sa-l decorezi, Casa de Tapet Franchise are in stoc materiale de cea mai buna calitate pentru ca afacerea ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii si intr-un ambient primitor si calduros, iar casa ta sa fie una deosebita.

Tapetul are un rol decorativ important in orice amenajare si aplicarea lui poate schimba total, spatiul sau poate aduce o pata de culoare. Aplicarea tapetului se poate realiza pe un singur perete sau in intreaga incapere si poate fi folosit pentru a pune in evidenta anumite piese de mobilier. Tapetul poate avea multe combinatii de culori, insertii sau aplicatii. De regula, necesarul de tapet se calculeaza luand in considerare suprafata de acoperit in metri patrati si un supliment de 15-20%, ce reprezinta unele pierderi sau decupaje gresite ale materialului. Capacitatea tapetului de a imprima caldura si de a crea atmosfera, il recomanda la folosirea sa in orice functiune a casei, in special pentru living si dormitor, creand un plus de eleganta interiorului. Tapetul trebuie sa fie in concordanta cu mobilierul ales si cu ideea in care au fost create celelalte elemente din incapere. Tapetul poate fi utilizat in camera copilului si poate avea tematica din povesti sau desene animate si personaje sau modele colorate, dar si pentru camera adolescentilor, folosind culori tari pentru a da un aer fresh si puternic.

Materialul acestui tip de tapet este unul deosebit si rezistent astfel ca nu permite infiltrarea lichidelor si nici a solidelor. Pentru aceste considerente, tapetul teflonat este recomandat pentru restaurante, hoteluri, firme de catering si nu numai. Tapetul din teflon se poate curata cu usurinta astfel ca se reduc costurile de intretinere, oferind mai multe avantaje economice. Tapetul se aplica usor si se da jos la fel de usor, iar preturile sunt variate si accesibile. Intretinut corespunzator, tapetul rezista o perioada indelungata, nealterandu-si culoarea si aspectul. Un alt avantaj al tapetului este acela ca se aplica pe diferite suporturi, precum tencuiala, suprafete vopsite, panouri, prefabricate, gipscarton sau beton. Aplicarea tapetului este o operatiune relativ simpla, putand fi realizata si de persoane fara experienta in domeniu, daca cunosc anumite tehnici de baza. Dimensiunile grafice ale modelului de tapet sunt raportate, in special, la proportiile camerei: in incaperile mici vor arata mai bine modelele fine, iar in cele largi, se pot utiliza imagini mai ample, evidentiate prin culoare.

Casa de Tapet Franchise este locul ideal pentru a putea achizitiona tapet de calitate superioara, la preturi avantajoase si pentru toate gusturile. Avand la dispozitie o gama larga de modele ale acestor produse, intr-o cromatica variata, acestea pot fi simple sau cu ornamente si motive florale. Compania Casa de Tapet Franchise ofera tapet clasic, modern, textil, tapet pentru camera copiilor, sau fototapet, toate la cea mai buna calitate si la preturi speciale. Pentru imagini cu tapet si cu lucrarile executate, intra pe pagina de internet a companiei Casa de Tapet Franchise. Casa sau alte spatii cu destinatie diferita vor fi perfect amenajate cu tapetul teflonat Casa de Tapet Franchise.

Datele de contact ale firmei Casa de Tapet Franchise

Adresa firmei: Str. Stefan cel Mare, Nr. 28, Bacau, Bacau

Telefon: 0731 343 901

Email: office@casadetapet.ro