Casa de marcat: un must have – ECR Distribution

Case-fiscale-ieftine-Timisoara-XYmWAAi o afacere pe care ai construit-o acum mult timp sau esti un intreprinzator nou aparut pe piata romaneasca? Indiferent de tipul de afacere pe care il detii sau de momentul infiintarii companiei tale, echipamentele care iti sunt indispensabile pentru a-ti desfasura activitatea sunt casele de marcat. Ceea ce poate nu stii insa, este ca la ECR Distribution gasesti case de marcat ieftine. Te poti convinge de acest lucru vizitand pagina de internet a companiei noastre unde te vei putea informa cu privire la modelele pe care le comercializam si preturile pe care le practicam. Ca orice societate care se respecta, suntem prezenti si in mediul virtual, iar tu poti achizitiona produsele pe care ti le doresti rapid si simplu, doar prin intermediul catorva click-uri, de la orice dispozitiv ce are conexiune la internet.

Bineinteles, vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte variata de case de marcat ieftine, in functie de cerintele tale in ceea ce priveste costul si caracteristicile tehnice pe care trebuie sa le detina aceste produse. Marimea este o insusire dupa care va puteti ghida in alegerea casei de marcat ideale, tinand cont de spatiul de care dispuneti: mici/portabile, medii sau mari/imprimante fiscale. De exemplu, daca aveti un angajat care taie bonuri pentru parcare sau unul care vinde produse la domiciliu, acestia au nevoie de o casa de marcat portabila. Pretul, de asemenea, poate fi un criteriu de departajare. Desi toate casele de marcat sunt disponibile la preturi avantajoase, stim ca si cea mai mica diferenta de cost intre doua produse poate avea o importanta semnificativa pentru un posibil cumparator.

Asadar, pentru case de marcat ieftine, nu ezitati sa contactati echipa ECR Distribution. Garantam pentru fiabilitatea, performanta si durabilitatea produselor pe care le comercializam. Casele de marcat au un design compact, o constructie robusta, sunt foarte usor de utilizat, au un meniu intuitiv, sunt confectionate din materiale de calitate, nu necesita o intretinere speciala, functioneaza in parametri optimi si nu necesita un consum mare de energie.

ECR Distribution comercializeaza case de marcat ieftine care beneficiaza de toate avizele necesare si care indeplinesc toate conditiile legislative in acest domeniu. Cu ajutorul acestor aparate veti putea emite bonuri fiscale, tinand in acelasi timp evidenta vanzarilor si profitului companiei dumneavoastra.

Casele de marcat pot dispune de diverse functii de care puteti tine cont atunci cand alegeti un astfel de produs. Memoria fiscala a acestora poate varia in functie de model, pot lua in calcul diferite modalitati de plata (numerar, credit, CEC, s.a.), descrierea numelui articolului se poate face intr-un numar diferit de caractere, se pot adauga alte functii precum Bluetooth,  GPRS, USB, etc, pot comanda deschiderea unui sertar cu bani, pot oferi posibilitatea alegerii unor logo-uri grafice, pot functiona cu o baza de date din PC, au si acumulatori, s.a.m.d. Pentru a vizualiza toate caracteristicile tehnice pentru fiecare casa fiscala in parte, accesati pagina noastra de internet sau contactati-ne.

Va puteti increde in calitatea produselor oferite, intrucat suntem avizati de Ministerul de Finante atat pentru comercializarea acestora, cat si pentru prestarea serviciilor de reparatii. Asteptam cu interes comenzile voastre.