Caritabil – intotdeauna acasa!

Caritabil – intotdeauna acasa!Recent ai aflat de vestea mortii unei cunostinte aflate in strainatate? O ruda apropiata tie a murit tocmai in Germania si ati hotarat sa o inmormantati in pamantul natal? Trebuie sa te ocupi de tot ceea ce inseamna traditii si obiceiuri romanesti, atunci cand o persoana trece in lumea celor drepti? Actele de deces iti dau batai de cap? Doresti ca priveghiul sa fie tinut la capela de odihna? Atunci cand o persoana moare, toti oamenii, si in special rudele apropiate, sunt cuprinsi de un sentiment de neputinta. Aceasta stare se simte si atunci cand trebuie organizata inmormantarea cum se cuvine. Dar tocmai de aceea exista firme, precum Caritabil, care-ti ofera servicii funerare si reusesc astfel sa-ti usureze povara.

Caritabil – mereu alaturi de tine

Adesea, firmele care se ocupa de servicii funerare sunt acuzate de lacomie si sunt aratate cu degetul, deoarece, in opinia unora, ele vor sa se imbogateasca de pe urma durerii oamenilor. Si acest lucru este depare de adevar. Firmele de genul s-au infiintat din dorinta de a da o mana de ajutor tocmai familiilor indurerate, care numai de traditii si de obiceiuri nu vor sa auda in aceste momente dificile.

Rudele indoliate vor doar sa petreaca ultimele clipe cu persoana draga si, tocmai de aceea, lasa pe altii sa se ocupe de tot ceea ce presupune inmormantarea. Iar o persoana straina, care nu este direct implicata, va organiza totul mult mai bine. Si pana la urma, cineva tot trebuie sa o faca si pe asta, iar daca nu se poate scapa de aceasta indatorire, atunci sa fie facuta de o echipa care se pricepe.

Daca simti ca nu poti, lasa totul in mainile companiei Caritabil si aceasta se va ocupa de absolut tot in locul tau, de la sicriu, lenjerie, coroane si pana la pomana, eliberare certificat de deces si chiar si repatriere.

Caritabil este autorizata pentru toate aceste servicii si poti fi sigur ca totul va iesi asa cum se cuvine!

Ultima dorinta a celor plecati departe: repatrierea

Tara si pamantul in care s-a nascut, il atrage pe om intotdeauna, acasa. Chiar daca a plecat departe, peste mari si tari, el revine adesea pe meleagurile natale. O scurta vizita si este suficient pentru a-si incarca bateriile.

Dar ce se intampla atunci cand acea persoana moare departe de casa? Intr-un mod ciudat, ea a vorbit inca de dinainte de moarte cu rudele din tara si le-a zis ca isi doreste, in acest caz, repatrierea.

In cazul unei repatrieri totul trebuie facut legal si de aceea trebuie sa apelezi la serviciile unei firme specializate pentru prestarea acestor tipuri de Caritabil – intotdeauna acasa!1servicii. O astfel de firma este si Caritabil din Sibiu. Indiferent de tara din Europa unde se afla decedatul, Caritabil se deplaseaza pana acolo si-l aduce inapoi in Romania. Transportul se face in conformitate cu normele de igiena si conditiile de pastrare prevazute de lege. Sicriul trebuie sa fie din zinc sau din lemn, iar masina cu care se face transportul este dotata corespunzator. De asemenea, Caritabil se ocupa si de toate actele necesare repatrierii.

Daca ai nevoie de servicii de repatriere decedati, apeleaza la firma Caritabil. Pentru contact, suna la numarul 0744-540.731 sau trimite un e-mail pe adresa caritabil@hotmail.com.


In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi un articol interesant despre traduceri juridice.