Care sunt bateriile solare de cea mai buna calitate? – iTechSol

Baterii-solare-Ultracell-dAt4qPanourile fotovoltaice sunt acele echipamente prin intermediul carora energia solara este transformata in energie electrica. Avantajele pe care vi le ofera acestea sunt numeroase, printre care putem enumera: costuri mici de intretinere si de instalare, durata mare de viata, sunt eficiente, sunt rezistente la expunerea la radatiile puternice, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt rezistente la socuri si vibratii, se pot achizitiona la preturi avantajoase, s.a.

Insa, pentru functionarea unor anumite modele care nu sunt independente, este nevoie de acumulatori de calitate, rezistenti la un numar mare de cicluri incarcare-descarcare, si care sa stocheze energia solara in mod sigur si eficient. Astfel de produse sunt bateriile solare Ultracell oferite de compania iTechSol, perfecte pentru aplicatiile solare. Raportul calitate-pret la care le puteti achizitiona este unul avantajos, de care veti fi mai mult decat multumiti. Nu este nevoie ca acestea sa se conecteze la reteaua electrica, si au o performanta foarte ridicata. Bateriile solare Ultracell pe care vi le furnizam sunt confectionate din materiale de calitate, au o densitate energetica mare, ce imbina tehnologia GEL si cea AGM.

Bateriile solare Ultracell pe care societatea noastra vi le pune la dispozitie sunt usor de utilizat, fiind ideale pentru diferite aplicatii, precum cele caracteristice caselor de vacanta, vaselor, vehiculelor solare, cabanelor montane, s.a.

Cum alegeti corect bateria solara potrivita aplicatiilor dumneavoastra? In primul rand, pentru un sistem autonom, este importanta calitatea bateriilor (durata de viata, capacitatea de incarcare), pretul  acestora si disponibilitatea lor pe piata. Toate aceste conditii sunt indeplinite de bateriile solare Ultracell. Calitatea incontestabila a acestora, pretul corect in raport cu caracteristicile si milioanele de utilizatori multumiti, recomanda bateriile solare Ultracell drept o alegere perfecta. Acestea sunt exportate si utilizate in peste 60 de tari din Europa, America de Sud, America Centrala, America de Nord, Orientul Mijlociu si Africa, ele ajungand si in tara noastra pentru a putea fi folosite si de clientii care se afla pe aceasta piata.

Bateriile solare Ultracell pe care le comercializam reprezinta modele de anvergura, proiectate pentru a avea o performanta remarcabila. Elementul cheie al acestora este functionarea cu costuri reduse. Au o constructie robusta, un design compact si o tehnologie de varf care genereaza o putere mai mare de operare si o capacitate sustinuta mai ridicata a bateriilor.

Bateriile solare Ultracell nu necesita intretinere, sunt nepericuloase intrucat sunt manufacturate in conformitate cu standardele internationale si normele legislative in vigoare. Acestea sunt recunoscute pentru fiabilitatea de care dau dovada, ceea ce le face ideale pentru aplicatiile cele mai dificile.

iTechSol, prin intermediul echipei sale de profesionisti, va ofera consultanta tehnica de specialitate pentru ca alegerea pe care o faceti sa fie cea potrivita, iar satisfactia voastra sa fie deplina.

Atat panourile fotovoltaice care functioneaza cu ajutorul bateriilor solare, cat si turbinele eoliene (in general, sistemele care utilizeaza energia regenerabila), reprezinta o investitie profitabila, deoarece costurile initiale se amortizeaza in timp.

De ce sa nu profiti si tu de beneficiile pe care ti le ofera aceste sisteme?