Capcane sobolani de la Ekommerce Est!

426039_511431965576378_903752178_nConsiderati adevarati daunatori, sobolanii sunt considerati daunatori din pricina faptului ca pot transmite boli, pot provoca pagube cladirilor si pot distruge alimentele depozitate.Multe persoane considera ca prezenta lor este ingrijoratoare atat in interiorul casei cat si in curte. Oricare trebuie sa stie ca pentru a preveni infestarea cauzata de sobolani exista solutii care tin de mentinerea curata a proprietatii, sigilarea gaurilor ramase pe langa tevi, conductelor care trec prin pereti.Totodata, este extrem de important sa nu lasati alimentele afara pentru pasari si animale domestic si sa inlaturati acumularea deseurilor pentru a nu deveni sursa de hrana a sobolanilor. Nu uitati nici de gramezile de cherestea care trebuie indepardate pentru a nu le oferi drept adapost in curte sobolanilor. In ciuda standardelor bune de igiena dar si a tentativelor de mentinere a sobolanilor deparde de gospodarie, infestarea poate avea loc, fiind necesara montarea unor capcane sobolani si luarea tuturor masurilor impotriva invaziei acestor rozatoare.

Daca va confruntati cu asemena problem legate de daunatori , compania Ekommerce Est va sta la dispozitie cu cele mai moderne echipamente si accesorii care sa tina sobolanii departe de casele voastre. Produsele comercializate  de tipul unor capcane sobolani sunt de cea mai buna calitate si dau dovada de mare in lupta cu insectele si rozatoarele. Ekommerce Est promoveaza doar produse sigure, ecologice, pe care le ofera spre vanzare la un raport optim calitate-pret.

Cum putem preveni invazia sobolanilor si de ce sunt utile aceste capcane sobolani?

De cele mai multe ori, o data ce aceste rozatoare isi fac loc in casa voastra este bine sa incepeti sa instalati capcane sobolani. Chiar daca eficienta capcanelor este de necontestat, daca nu respectati anumite reguli nu veti scapa de sobolani in totalitate niciodata. Asadar, iata cateva metode prin care puteti tine sobolanii departe de gospodarie:

  • Prevenirea vizitei sobolanilor. Trebuie, fireste, luat in considerare faptul ca şobolanii sunt inteligenti si capabili sa invete rapid cum sa evote obiectele folosite in combaterea lor. Astfel ,dupa scurt timp, ei stiu cum sa evitea aceste capcane sobolani. De accea , combaterea sobolanilor ar trebui efectuata de catre o firma profesionista de deratizare.
  • Excremente sobolan.  Fiti atenti la toate semnele care indica prezenta sobolanilor semne ale prezentei sobolanilor. Cautati in bucatarie, unde e cel mai probabil sa gasiti urme ale acestora, in special in spatele frigiderului, un loc preferat de sobolani. Verificati si cablurile; daca vor avea urme de dinti pe ele inseamna ca deja v-au invadat teritoriul.
  • Asigurati-va ca nu aveti gauri in pereti, in special inainte de instalarea iernii. Un sobolan adult are nevoie de o gaura de 20 milimetri pentru a intra in timp ce un pui de doar 12 milimetri.
  • Nu lasati firmituri pe jos.  Sobolanii au nevoie de cateva grame de mancare pe zi asadar cu cateva firimituri pot trai foarte bine timp imbelsugat. Faceti curat in mod regulat in cuptor sau in spatele aparatelor electrocasnice pentru a indeparte orice ramasite de mancare.

Ekommerce Est- furnizorul profesional de capcane sobolani

Echipa Ekommerce Est vine in intampinarea problemelor voastre cu capcane sobolanice garanteaza eliminarea definitiva a tuturor rozatoarelor. In cel mai scurt timp, casa sau spatiul vostru va fi din nou curat si lipsit de sobolani!